Γενικά Βρέθηκε το κοκατίλ μας-μάλλον

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης axinosx
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

axinosx

PB Member
Πόλη
Σέρρες
κάποιος γνωστός μέσα από συζήτηση μας είπε ότι βρήκε εναν πολύ όμορφο παπαγάλο κ τον έπιασε κ τον κρατάει σπίτι του κ τον φροντίζει. Απο τη περιγραφή καταληξαμε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να είναι ο Παρασκευας το κοκατίλ που χάσαμε πριν μερικούς μηνες.

ισως

δεν ξέρω τι να σκεφτώ είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατι αυτός λέει: εγώ τον βρήκα εγώ τον κρατάω.

για μένα είναι πολύ αγενης. Δεν θα μπορούσε δηλ. Να μου τον φέρει να δω αν είναι όντως αυτός; κ αν δεν ίναι ευχαρίστως να τον κρατήσει, αλλα αν είναι;

δηλ αν αυτός έχανε κάποιο αγαπημένο του ζωάκι κ τοεβρισκε κάποιος άλλος κ δεν του εδινε κ περηφανευόταν κ γιαυτό πως θα ένιωθε;

άσε που μας λέει ότι κελαηδάει κ του κάνει κ κολπάκια😡

υπάρχει περίπτωση μετά από τόσο καρό να είναι ο Παρασκευούλης μου;

ΛΙΤΣΑ

Κοιτα επειδη και εγω εχω χασει αλλα μου εχουν κλεψει και διαφορα πουλια, πιστευω οτι πρεπει να επιμηνεις στο να δεις αν ειναι δικο σου...
Αν πραγματικα σεβεται τα ζωα αυτος που το επιασε το κοκατιλ... Θα σε αφησει να το δεις...

ναι είχε δαχτυλίδι κ σιγά να μην με αφήσει να τον δω, καταρχήν δεν ξέρω που μένει...

για να καταλάβετε αυτός είναι που μας φέρνει ούζα στην ταβέρνα που έχει ο Γιάννης...

Αν είχες τα στοιχεία από το δαχτυλίδι και τα χαρτιά αγοράς πήγαινες με την αστυνομία και τον έπαιρνες και θα σε παρακαλούσε να μην του κάνεις και μήνυση για ζωοκλοπή και ας τον βρήκε αυτό δεν έχει καμία σημασία

Στης 22 θα πάρω άδεια.
Θα είμαι για 15 μέρες στο Σιδηρόκαστρο.
Αν θέλετε μπόρω να πάω να αγοράσο "ούζο"και να κάνω και μια έρευνα, αν το έχει ρτον χώρο της δουλειάς του:)

τι χαρτιά αγοράς... στη Σέρρες ζούμε εδώ δεν έχει τέτοια πράγματα, ειδικά αν είσαι αρχάριος κ δεν ξέρεις ποιος πετ σοπας θα σου δώσει;

μην κοιτάτε τώρα που βρήκα εσάς κ μου ανοίγετε τ μάτια...

τέλος πάντων προτιμώ να ελπίζω ότι δεν είναι αυτός γιατί αλλιώς θα σκάσω.

άλλα από την άλλη δεν μπορώ να σιγουρευτώ... Πρέπει να τον πιάσω στο φιλότιμο όταν θα ξανάρθει...

θα πρέπει να πιώ όλα τα ούζα για να ξανακάνουμε παραγγελία, χικ!

Το βασικο ειναι οτι αν ειναι αυτος βρεθηκε και ειναι καλα, αυτο που θα εκανα εγω θα ηταν το εξης: παρε μια καλη συσκευασμενη τροφη και οταν θα ερθει πες του:πιστευω οτι το πουλι που βρηκες ειναι δικο μου, εγω τον φροντιζα πολυ και τον ταιζα με αυτη την τροφη, επειδη εχει ετσι συνηθισει, σε παρακαλω επειιδη θελω το καλο του και μονο, συνεχισε με αυτη την τροφη, καθαριζε τον συχνα, βαζε του φρεσκο νερο, κι α ν συμβει το οτιδηποτε και θες να τον δωσεις μου τον επιστρεφεις!"
ειτε θα τον φερεις σε δυσκολη θεση και θα στον φερει πισω, ειδαλλως θα ξερεις οτι φροντιζεται σωστα. Αλλωστε δεν εχεις αποδειξεις οτι ειναι αυτος...

Paidia, mporei na min einai to poulaki sas... Mporei na einai kapoio allo kokatil...Zitiste toulaxiston mia fotografia ... Pos kai den kratate stixia tou daxtilidiou...

WIND-SA αυτό είναι το θέμα μπορεί να μην είναι ο δικος μου, αλλά αυτός δεν έχει σκοπό να μου δείξει ούτε φωτό ούτε τίποτα. Οπότε μπορεί να είναι κ αυτός... Ποτέ δεν θα μάθω. Το κοκατίλ κ η ροζέλα ήταν τα πρώτα πουλάκια που είχαμε ποτέ που να φανταστούμε ότι θα μας χρισίμευαν τα στοιχεία του δαχτυλιδιου κ που να φανταστούμε ότι θα τον χάναμε...

KATΕΡΙΝΑ πολύ καλή η συμβουλή σου θα το επιχειρήσω ακριβως έτσι να του το φέρω

LARY ευχαριστώ πάρρα πολύ αλλά δεν είναι αυτός που έχει το ούζο μα είναι ο μεταφορέας οπότε δώρο άδωρο δεν τον έχει στην ποτοποιία αλλα σπίτι του

επίσης κ κάτι ευχάριστο μετά από όλα αυτά θα το δείτε σε ένα νέο θέμα.

αλλα να είχα κ τον παρασκευούλη...

Back