Φροντίδα Βρήκα ένα καναρίνι στην είσοδο της πολυκατοικίας

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης iceman
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

iceman

PB New Member
Εγγραφή
21 Μαϊ 2021
Μηνύματα
11
Πόλη
Αθήνα
Καλημέρα σε όλους.
Βρήκα ένα καναρίνι στην είσοδο της πολυκατοικίας φοβισμένο πέταξε Κανα 2 φορές για λίγο αλλά έπεφτε με δύναμη πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα λες και δεν έβλεπε που πήγαινε..sosδεν ξέρω τι να κάνω και το έχω βάλει στην μπανιέρα και κάθεται εκεί.
 
Δυστυχως η @mairiAris δεν μπορεί να το πάρει όποτε οποίος έχει την διάθεση να το αναλάβει..
[automerge]1621612153[/automerge]
Για ποιο άμεσα μπορείτε να μου στείλετε και στο insta @labama_gr
 
Για ποιο άμεσα
Δυστυχώς ή ευτυχώς φίλε μου, δεν θα βρεθεί πιο άμεσα από εδώ. Προφανώς δεν ενδιαφέρεται κανείς και το κακό είναι ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος από την αναμονή για την παραλαβή του, όσο ήταν μέρα. Το πουλάκι δεν θα αντέξει την πείνα και τη δίψα μέχρι αύριο.

Αν έχει κάποιος εμπειρία τέτοιων έκτακτων αναγκών, ας δώσει παρακαλώ οδηγίες για να τη βγάλει το πουλάκι μέχρι το πρωί. Στη συνέχεια @iceman, κάνε ένα κόπο και πήγαινε το τουλάχιστον σε ένα pet shop στην περιοχή σου για να το αναλάβουν. Είναι προτιμότερο από το να φύγει έτσι άδικα.

Υ.Γ. Είχα κάνει και ένα ποστ στην ομάδα μας στο facebook στις 9 το πρωί, στο οποίο δεν υπήρξε ανταπόκριση. Όποιος θέλει ας το μοιραστεί και εκεί μήπως βρεθεί κάποιος έγκαιρα.
 
Καλησπέρα σε όλους
Το πουλάκι βρήκα και το έδωσα.
έκανα μια βόλτα στη γειτονιά και βρήκα έναν που είχε κλουβιά στο μπαλκόνι (χτύπησα όλα τα κουδούνια μέχρι να τον βρω χαχαχα) και τον παρακάλεσα να το πάρει..απ οτι μου είπε ήταν πολύ ταλαιπωρημένο
Του πήρα τροφή χθες και του έβαλα και νερό.δεν ξέρω αν έφαγε πάντως..σήμερα που το πήρε ο άλλος πάντως μου είπε οτι έφαγε..τέλος καλό όλα καλά μάλλον σώθηκε..
Ευχαριστω οσους ενδιαφέρθηκαν.
 
Το θέμα δεν ήταν να μπει απλά σε ένα κλουβι, αλλά να παει σε κάποιο μέλος της ομάδας ώστε να δουμε την ανάρρωσή του και αν βρεθεί κάποιο προβλημα να το λύσουμε μαζί.
Ο καθένας έχει την άποψη του βέβαια.
Μια χαρά.
 
@PantelisTs αυτός που το έδωσα έχει καναρίνι όποτε νομίζω καλά θα είναι..ευχαριστω που προσφέρθηκες να βοηθήσεις
[automerge]1621706961[/automerge]
@ianos και φαντάσου δεν είχα ιδέα τι να κάνω αλλά το λυπήθηκα και έκανα οτι μπόρεσα.νομίζω καλά θα είναι εκεί..
 
Back
Top