Αναπαραγωγή Βρήκα ένα μικρό κοτσύφι στην αυλή μου και χρειάζομαι βοήθεια

42Andrianna

PB New Member
Εγγραφή
28 Ιουν 2023
Μηνύματα
5
Βρήκα ένα μικρό κοτσύφι στην πίσω αυλή μου. Έχουμε πολλές γάτες και μετά από αρκετή ώρα που η μάνα του δεν εμφανίστηκε το πήρα. Δεν ξέρω τι χυλό ( για νεοσσούς) να του αγοράσω. Εγώ πλήρης γνώση καταταλλα σχετικά με το τάισμα καθώς έχω μεγαλώσει αρκετά καναρίνια στο χέρι. Σας παρακαλώ προτείνετε μου κάτι. Ευχαριστώ
 
Ξέρω ότι μπορείς να δώσεις αυγό βραστό και μουλιασμενη γάτοτροφη ένας γνωστός(μεγάλης ηλικίας )από επαρχία που είχε βρει ένα και το είχε πάρει μου ειχε πει οτι του έδινε κιμά(δεν ξέρω αν ισχύει!!!)
 
Οδηγίες Άνιμα αν βρούμε νεοσσούς.

Ειδικότερα για κοτσυφακια αναφέρει:

"ΚΟΤΣΥΦΑΚΙΑ
Ταΐζονται εναλλάξ με έντομα, ξηρά τροφή αναπτύξεως για γατάκια, αυγό, κομματάκια κοτόπουλο.. Όταν το μέγεθος και το σχήμα τους φτάσει να είναι παρόμοιο με των ενηλίκων, τα απελευθερώνουμε κοντά σε θάμνους."

Μπραβο σου 👏👍 που το έσωσες από το να γίνει το ίδιο γατοτροφη κ μακάρι να τα καταφέρει το μικράκι. 🤞
 
Καλημέρα. Ίσως και σήμερα, αν το βρήκες εχθές, και το βάλεις σε ένα κλουβί σε εξωτερικό χώρο, να το βρει κάποιος από τους γονείς του και να το ταΐσει. Όπως και να 'χει το ζήτημα, αν θέλεις, ενημέρωνέ μας για την εξέλιξή του.
 
Καλησπέρα σε όλους,
Είναι η δεύτερη μέρα και πλέον με εμπιστεύεται. Του δίνω αυγό και γεωσκώληκες και τρώει μέχρι να έρθει η τροφή που του πήρα ( lactopet bird είναι για όλα τα πτηνά και με τα καναρίνια μου έκανε θαύματα. Πολύ καλή κρέμα σας την προτείνω). Εφόσον ανοίγει το στόμα στο κάλεσμα μου είμαι σε καλό δρόμο αν και δεν ξέρω γιατί τιτιβιζει ασταμάτητα . Όλες οι απαντήσεις σας φάνηκαν χρήσιμες. Ευχαριστώ.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Σχετικά θέματα

Back
Top