Διατροφή Βρήκα αυτό μέσα στη συσκευασία της τροφής του παπαγάλου μου

PanosBruno

PB New Member
Εγγραφή
14 Αυγ 2022
Μηνύματα
141
Πόλη
Πάτρα
Καλησπέρα στην νεα συσκευασιας τροφης του παπαγαλου μου οταν την ανοιξα βρηκα μεσα αυτο .....είναι κακό?20230308_174925 (2).jpg
 
Εάν εννοείς το σχοινί , όχι δεν είναι κακό με την έννοια του επικίνδυνου. Απλά είναι απαράδεκτο σε μια καλής ποιότητας τροφή ιδιαίτερα ενός τέτοιου μεγέθους . Πάντος γενικότερα συμβαίνουν αυτά .
 
@PanosBruno Άγια έκανες κ τους ενημέρωσες! Θα την αντικαταστήσεις με μια ίδια;
[automerge]1678301813[/automerge]
Πάντως από την φωτό μου θυμίζει λινάρι παρά σκοινί. Κ αν ξεφτίζει ή βγάζει χνούδια, αυτό δεν έχει μια άλφα επικινδυνότητα στην κατανάλωση των σπόρων; Συμφωνώ με τον @gianniskilkis ότι είναι απαράδεκτο. Κ ναι γίνονται τέτοια. Τελευταία θυμάμαι η Αθήνα @AthinaJR είχε βρει σε μια συσκευασία ένα κομματάκι γυαλί!!
 
Τελευταία επεξεργασία:
@meniam αυτή η μάρκα τροφής όμως δεν θα έπρεπε να το έχει είναι ακριβή τροφη και τα παπαγαλακια είναι πολύ ευαίσθητα , σήμερα μου έφεραν τα παιδιά από το πετ σοπ την νέα συσκευασία, θα την ανοίξω όταν τελειώσει αυτή που είδη χρησιμοποιώ. και θα ομολογήσω πως και τα ίδια τα παιδιά είδαν την βρομιά γτ δεν την πέταξα και έπαθαν ένα εγκεφαλικό, δεν τους είχε ξανά συμβεί!!! όπως και να έχει θα το αναλάβουν μου είπαν.
 
Back
Top