Φροντίδα Βρήκα νεαρή δεκαοκτούρα που έπεσε απ'τη φωλιά

Whitie Bud

PB New Member
Εγγραφή
12 Μαρ 2019
Μηνύματα
25
Απ'ότι κατάλαβα προσπάθησε να πετάξει κι έπεσε, γιατί προσπαθούσε να πετάξει κι ενώ το έφερνα σπίτι. Έψαξα τη φωλιά, αλλά δεν την βρήκα. Όταν το είδα έτσι μικροκαμομένο, για μια στηγμή δεν κατάλαβα πως ήταν δεκαοκτούρα.

Λογικά αφού προσπάθησε να πετάξει-και για λίγο τα κατάφερε- κι έφαγε και λίγη παπαγαλοτροφή, να υποθέσω πως είναι απογαλακτισμένο; Πάντως αν το άφηνα θα το έτρωγε καμιά γάτα στα σίγουρα. Φαίνεται εξαντλημένο. Λογικό το βρίσκω όμως, αφού είναι ακόμα μικρό και τα μωρά κοιμούνται πολύ.

Θα βάλω φωτογραφία μόλις μπορέσω. Τα παπαγαλάκια πάντος με το που το είδαν αναστατώθηκαν.
[automerge]1560421604[/automerge]
Τι να κάνω τώρα;
 
Δεν λες πως είναι και νεοσός, βασικά... Συν του ότι έτρωγε σποράκια.
[automerge]1560422411[/automerge]
64171
[automerge]1560422623[/automerge]
Τι ηλικίας σας φαίνεται να είναι;
 
Τελευταία επεξεργασία:
Σε καθε περιπτωση ομως θα πρεπει να δωθει στην Ανιμα για να το ενταξει στο υπολοιπο συνολο.
Εκτος αν εχεις εσυ καποια αλλη σκεψη.

Θα πρεπει να το κρατησεις μακρια απο τα παπαγαλακια σου σε καθε περιπτωση.
 
Το θέμα είναι ότι δεν έχω ιδέα τι να κάνω χωρίς να γνωρίζω την ηλικία του. Πραγματικά, για τι ηλικίας φαίνεται;
 
Ωραία, αλλά ας αντικαταστίσουμαι το "μόλις έφυγε απ'τη φωλιά του" με "προσπάθησε να μάθει να πετάει για να φύγει κι έπεσε". Τουλάχιστον όμως είναι απογαλακτισμένο για να τρώει και να πίνει μόνο του. Λιγότερες φασαρίες.
 
Κατάλαβα. Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι αν έχει απογαλακτιστεί ή όχι. Το ότι είναι μικρό για να επιβιώσει το γνωρίζω. Θέλω απλά να ξέρω τι θα κάνω.
 
Δεν είμαι σίγουρη ακόμα. Θα πρέπει να το ψάξω. Την ηλικία ήθελα να τη μάθω για να καταλάβω πάνω-κάτω τι χρειάζεται.
 
Αν εχω αντιληφθει σωστα, σκεφτεσαι να το μεγαλωσεις εσυ.

Αυτο περα απο ολα τα υπολοιπα προυποθετει να εχεις αρκετο ελευθερο χρονο και καποιο βασικο εξοπλισμο μιας και δεν μπορεις να το εχεις σε μια κουτα πχ
 
Όχι ακριβώς. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι άλλες επιλογές έχω με ένα μικρόπου δεν πετάει. Επίσης μόλις βγήκε απ'τη κούτα και κάθησε στο καλοριφέρ δίπλα στο κλειστό παράθυρο.
Να το φροντίσω μπορώ, όπως και με τα παπαγαλάκια, το θέμα είναι ότι πιστεύω θα' ταν καλό αν ήταν αρκετά μεγάλο να το άφηνα, αλλά φαίνεται να μη ξέρει να επιβιώσει. Δεν φαίνεται να γνωρίζει από κίνδυνο.
 
Αν μπορέσουμε να βρούμε κλούβα δεν βλέπω λόγο για μεγαλύτερη αναστάτωση. Εξάλλου δεν υπάρχει κάποιος κτηνίατρος-ή ακόμα καλύτερα πτηνίατρος- που να επικοινωνεί με κάποιο κέντρο διάσωσης εδώ. Αν και πτηνίατρος δεν υπάρχει γενικότερα.
 
Back
Top