Γενικά Βρεθηκε καρδερινα με δαχτυλιδι

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης scooby2gr
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

scooby2gr

PB New Member
Εγγραφή
30 Μαϊ 2014
Μηνύματα
94
Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα
Βρέθηκε στα Καλύβια Αττικής μια καρδερίνα με αριθμό Ε13 0352
Ξέρει κανείς από που και ποιος μπορεί να την έχασε;
Προς πληροφόρηση σας, με πήραν τηλέφωνο και μου διάβασαν το νούμερο από ξάδελφο του ανθρώπου που την βρήκε. Δεν έχω άλλα στοιχεία
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
η καρδερίνα δεν επέλεξε εμένα. επέλεξε τον ξάδελφο ενός φίλου στα Καλύβια. Και επειδή ξέρουν ότι ασχολουμε μου είπαν το νούμερο και μου ζήτησαν από περιέργεια να μάθω από που ήρθε
 
Στην καλύτερη περίπτωση να βρεθεί ο εκτροφέας. Αν αυτός έχει αρχείο ίσως βρούμε και τον ιδιοκτήτη του και το σημείο που δραπέτευσε ο φίλος μας. Για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε όλα τα στοιχεία που είναι γραμμένα πάνω στο δακτυλίδι. Γράμματα και αριθμοί.
 
Είναι γεννημένο το 2013 και έχει νούμερο 352 τίποτε περισσότεροι. Αυτό το δακτυλίδι δεν ανήκει σε μέλος συλλόγου. Είναι κλειστού τύπου που μπορεί να προμηθευτεί οπωσδήποτε από κάποια petshop.
Δυστυχώς τα σχέδια αναζήτησης καταστράφηκαν. Λυπάμαι
 
από ότι μου είπαν, ο κύριος που την έπιασε έχει πουλιά. Βγήκε το πρωί και την βρήκε πάνω στα κλουβιά του. Πήρε την απόχη του και την έπιασε.
 
Να του πεις πλέον... Να τη χαίρεται... Να την καμαρώνει... ή αν δεν τη θέλει να τη χαρίσει σε κάποιον δικό του. Η αναζήτηση του κτήτορα είναι αντικειμενικά απίθανη και αποσύρομαι γιατί δεν μπορώ να βοηθήσω.
 
Καλορίζικη! Δεν γίνεται να βρει τον εκτροφέα. Το πουλάκι είναι εκτροφής, κουράστηκε, πείνασε και ''γαντζώθηκε'' σε μέρος που του ήταν οικείο... σε κλουβί.
Εύχομαι να έπεσε σε καλά χέρια.
 
Back
Top