Ασθένειες Βρηκα φτερα κατω στο κλουβι κοκατιλ

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης MARAKI
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

MARAKI

PB Member
Εγγραφή
29 Ιαν 2009
Μηνύματα
243
Πόλη
Έδεσσα
γεια σασ παιδια, σασ εχω ζαλησει... Μερα παρα μερα εχω κ ενα προβλημα... λοιπον, σημερα το πρωι βρηκα στο πατω του κλουβιου φτερα απο το γκρι κοκατιλ κ ενα απο το κιτρινο κοκατιλ αλλα του κιτρινου κρεμοταν εδο κ καιρο γιατι εχει ταλαιπωριμενα λιγα φτερα στην ουρα, αλλα το γκρι πεταξε αρκετα που ειναι πολυ περιποιημενο εμφανισιακα... Τορα που το παρατηρησα καλητερα τα φτερα τα χει βγαλει απ τα φτερα του.. Ανεβαζω φοτο να δειτε τα φτερα, τα κακαδακι τους (αν βοηθαει σε κατι)κ να δειτε οτι στο γκρι μου κοκατιλ λειπει η μια μυτουλα που κανει το φτερο.. Δν ειδα το τροπο που τα βγαλε.. Τα εβαλα για υπνο χθεσ(τοτε δν ειχε γινει) κ το προι επειδη ειχα δουλεια.. Τα εβγαλα απ το σκοταδι στισ 10... Κ ειδα τα φτερα στο πατο... Τι συμβενει παλι; Ευχαριστω!
 

Συνημμένα

  • moto_0105.webp
    moto_0105.webp
    39,3 KB · Προβολές: 112
  • moto_0112.webp
    moto_0112.webp
    35,3 KB · Προβολές: 90
  • moto_0113.webp
    moto_0113.webp
    40,4 KB · Προβολές: 88
  • moto_0109.webp
    moto_0109.webp
    33,9 KB · Προβολές: 89
  • moto_0110.webp
    moto_0110.webp
    44,5 KB · Προβολές: 85
βρισκω φτερα...

γεια σασ παιδια το μεσημερι δημηουργησα ενα θεμα αλλα δν μου απαντησε κανεισ κ δν ξερω τι συμβαινει αν ειναι ευκολο ασ δει καποιοσ το θεμα που τα εγραψα αναλυτικα κ ασ μου απαντησει συγνωμη αλλα δν ξερω απ αυτα κ τι να κανω... Ευχαριστώ!
 
τα cockatils, παθαίνουν συχνά night flights, δηλαδή στον ύπνο τους χτυπιούνταικαι συνήθως χάνουν φτερά...
για παρακολούθησέ τοκαι αν δείς να συμβαίνει αυτό,ένα φωτάκι νυκτός θα λύσει το πρόβλημα, πίστεψέ με. 🙂
 
αχ, σευχαριστω παρα πολυ σοφια... Θα δο κ αυριο... Παντωσ εβγαλε ολο το φτερο... Κ το μοναδικο φτερο που εφυγε απ το κιτρινο...ηταν σαν σαπισμενο στην ριζα του αν μπορεισ να το προσεξεισ στην φοτο, αλλα αμα μαλωναν στον υπνο απο ενα σημειο μονο θα του εφευγαν;κ το γρι ειναι το αγριο τησ υποθεσησ, αρα επρεπε να χασει πιο πολλα το κιτρινο, που δεν μαλωνει ποτε, μακαρι να συμβαινει αυτο που μου λεσ εσυ... Θα το παρατηρησω σευχαριστω!
 
Θα συμφωνησω με τη Σοφια! Και το δικο μου κοκατιλ το επαθε μια δυο φορες στην αρχη και με το φωτακι νυχτος λυθηκε το προβλημα. Επισης καλο ειναι η θεση που τα βαζεις για υπνο να ειναι η ιδια συνεχως οπως και ο προσανατολισμος του κλουβιου. Αυτο θα τα κανει να αισθανονται ασφαλεια! 😉
 
μαλλον αυτο ειναι εμενα εχει συγκεκριμενη θεση οταν κοιμαται πανω στο κουρτινοξυλο!
 
Απο οσο μπορο να διακρινω απο τον αιματοθυλακα του φτερου δεν εχει βγει με πιεση η χωρις να ναι η ωρα του, οποτε μπορει να ειναι φτερα τα οποια επρεπε να ειχαν αλλαχτει και πεσανε καθυστερημένα.
 
Back
Top