Χαρίζω Βόλος - Χαρίζονται 2 παπαγάλοι κοκατίλ (Cockatiel), ένα αρσενικό κι ένα θηλυκό

ChrisKappa

PB New Member
Εγγραφή
13 Οκτ 2023
Μηνύματα
3
ΒΟΛΟΣ > Χαρίζονται τα 2 κοκατίλια της φωτογραφίας (το κίτρινο είναι αρσενικό και το γκρι θηλυκό), μαζί με το κλουβί τους και όλα τα παρελκόμενα καθώς και τροφή για 1+ μήνα. *********ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ! ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ!
 

Συνημμένα

  • 1.webp
    1.webp
    237,3 KB · Προβολές: 134
  • 2.webp
    2.webp
    144,3 KB · Προβολές: 120
  • 3.webp
    3.webp
    190,7 KB · Προβολές: 120
@ChrisKappa καλησπέρα. Για όποιον ενδιαφέρεται, θες να δώσεις περισσότερες πληροφορίες; π.χ. ποια είναι η ηλικία τους; είναι άγρια ή έχουν εξοικειωθεί με την ανθρώπινη παρουσία;
 
@ChrisKappa , γιατί τα χαρίζεις;
Θα σου προτείνω, αν δεν συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος να μην τα δώσεις στον πρώτο τυχόντα που θα τα ζητήσει...αν πρόκειται για μέλος του φόρουμ, τσέκαρε τα μηνύματά του και τα θέματα που έχει ανοίξει ώστε να αποκομίσεις μια κάποια εντύπωση για τον τρόπο με τον οποίο θα φροντίζει και θα ενδιαφέρεται για τα πουλιά. Όχι ότι κάτι είναι απόλυτο και δεν θα μπορούσε να βρεθεί άτομο να τα υιοθετήσει και να τα υποστηρίζει σωστά, ακόμα και να είναι άσχετο με τη σωστή φροντίδα των πουλιών, αλλά όπως σου λέω, ψάχνοντας λιγάκι, ίσως αυξάνεις τις πιθανότητες να καταλήξουν σε υπεύθυνο άτομο.
 
Τα χαρίζω γιατί από εκεί που τα είχα στο σαλόνι, δίπλα σε μπαλκονόπορτα με θέα, σε σπίτι 115 τ.μ., μετακόμισα σε σπίτι 84 τ.μ. και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, αναγκάστηκα λόγω έλλειψης χώρου (και έντονης διαμαρτυρίας από μέλος της οικογένειας), να τοποθετήσω το κλουβί τους στον εξωτερικό τοίχο. Το καλοκαίρι ήταν καλά, αλλά τώρα που πλησιάζει ο χειμώνας δεν μου αρέσει να τα έχω συνέχεια έξω.
 
Back
Top