Αναπαραγωγή Γέννησε μόνο 3 αυγά, πρόβλημα;

napolitanos-10-

PB New Member
Εγγραφή
5 Απρ 2014
Μηνύματα
63
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλημέρα και από μένα. Εγώ έχω ένα ζευγάρια Μαλινουά κίτρινα... στην πρώτη γέννα με έκανε κανάρα 6 αυγά από τα οποία τα 5 βγήκανε... στη δεύτερη γέννα έκανε 7 αυγά από τα οποία τα 6 άσπορα ενώ ο κάναρος βάτευε κανονικά... Την χάλασα τη φωλιά... κ τώρα γέννησε μόλις 3 αυγά. Γιατί τόσα λίγα; Μήπως έχει θέμα η κανάρα;
 
Γεια σου Τάσο καλώς ήρθες! Σε πόσο χρονικό διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί αυτές οι τρεις γέννες;
 
απο τις 25 φεβρουαριου... Μεχρι σημερα... Τωρα η καναρα κλωσαει τα 3 αυγα της, γεννησε 2-3-4 απριλιου.. Καλως σας βρηκα μαρια!
 
το πιο συχνο ειναι να κανουν 4-5 αυγα, 6 συμβαινει που και που, 7 σπανια.. Εσενα σε καλομαθε στις πρωτες γεννες, τωρα ειπε να κανει λιγοτερα, δε νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα.σημασια εχει να ναι ενσπορα, γιατι πχ στη 2η που χες 1/6(το 1 ενσπορο το βαλες σε αλλη; ), καλυτερα λιγοτερα αυγα και ενσπορα
 
γεια σου λευτερη,το ενσπορο το πεταξα.. Δεν εχω αλλα ζευγαρια, απλα δεν ηθελα να την βαλω να κανει ολοκληρη γεννα για 1 πουλακι... Τωρα να δουμε... Εχει 3 το ενα το πρωτο εχει σιγουρα πουλι το εκανα ωοσκοπιση..
 
Τάσο και αν πάλι αν έχει ένα να της το αφήσεις. Γιατί; Λιγότερη κούραση θα έχει. Μην της το στερείς κι από σένα ένα πουλάκι.
 
παπαγάλους μόνο και παρόλο που θέλω πολύ καναρίνι, φοβάμαι ότι δεν θα αντέχει την σκόνη τους στο ίδιο δωμάτιο.
 
επρεπε να το αφησεις εστω 1/7 μονο, βλεπεις στην ωοσκοπηση φλεβες και την καρδια του εμβρυου να χτυπαει και το πετας; Εγω δε θα μπορουσα να το κανω.. Αλλο απο ατυχημα να σπασουμε καποιο ενσπορο αυγο και αλλο να το πεταμε επειδη η γονιμοτητα της γεννας ειναι πολυ χαμηλη και δεν μας ικανοποιει.
 
Back
Top