Αναπαραγωγή Γίνεται αφού εκκολαφθούν τα αυγά να αλλάξουν ιδιοκτήτη;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης descrok
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Εγώ προσωπικά δεν κατάλαβα καν την ερώτηση για να σε βοηθήσω... Δηλαδή μόλις βγουν οι νεοσσοί από το αυγό, να δώσεις τα καναρίνια σου σε άλλο ιδιοκτήτη;
 
γινεται να αφου εκολαφθουν τα αυγα να αλαξιυ ιδιοκτητη;
Όταν τα αυγά εκκολάπτονται, γίνονται νεοσσοί.
Υποθέτω θέλεις να πεις όταν γεννηθούν τα αυγά.
Σ' αυτήν την περίπτωση θα μπορούσαν να μπουν σε παραμάνα για να τα κλωσσήσει, εφ΄ όσον διατηρηθούν σωστά και μεταφερθούν με ασφάλεια στην νέα φωλιά.
Αυτά συζητούνται κατά περίπτωση. Αν θα έχεις κάποιο περιστατικό και προκύψει τέτοια ανάγκη, το συζητάς.
 
Πράγματι η ερώτηση μπερδεύει😕! Δηλαδή εσύ είσαι ο ιδιοκτήτης και θα τα δώσεις σε άλλον; Πάντως ότι και να εννοείς δίκιο έχει ο Στέφανος. Περίμενε να απογαλακτιστούνε πρώτα👍!
 
@κοκατιλόπουλος Εξαρταται... Υπαρχει και εδω στο ΡΒ θεμα με το ταισμα νεοσσων, αλλα δεν εχω καταλαβει ο @descrok τι ακριβως αναζητα.
 
αλλα δεν εχω καταλαβει ο @descrok τι ακριβως αναζητα.
Θέλει να πάρει και να μεγαλώσει ένα μωρό καναρινάκι. Αλλά descrok o Σταύρος έχει δίκιο.

(Υ. Γ. Συγνώμη για πρίν με το μπέρδεμα παιδιά😳)
 
καπιον πουν να μου δεινει μορα

Δεν υπάρχει σοβαρός εκτροφέας είτε επαγγελματίας είτε ερασιτέχνης που να καταφεύγει σε τέτοιες πρακτικές οδηγώντας σε βέβαιο θάνατο ζωές που ο ίδιος δημιούργησε. Τάσσομαι ΚΑΤΑ της στέρησης ενός νεοσσού από την μητέρα του, η οποία ξέρει καλύτερα από όλους μας πως να μεγαλώσει το ίδιο της το σπλάχνο. Οποιαδήποτε παρεκκλίνουσα συμπεριφορά της μητέρας που μοιραία υποχρεώνει με τάισμα στο χέρι, οφείλεται τις περισσότερες φορές σε ανθρώπινο λάθος. Άς μην υιοθετηθεί ως πάγια τακτική εξημέρωσης καναρινιών.
 
Αν κάποιος έχει εμπειρία στο τάισμα μπορεί και να τα καταφέρει αλλα όχι σίγουρα και πάλι αν δεν το έχεις ξανακάνει οι πιθανότητες να επιβιώσει ο νεοσσός είνα μικρότερες απο 50 %
 
Για ποιον λογο να παρεις καναρινι νεοσσο και να το ταισεις με κρεμα; Εννοω οτι μπορεις να το παρεις οταν ειναι λιγο μεγαλυτερο και μπορει να τραφει μονο του.
γινεται να αφου εκολαφθουν τα αυγα να αλαξιυ ιδιοκτητη;
Σε αυτην την ερωτηση το μονο που μπορω να σου απαντησω ειναι οτι μολις γεννηθουν ολα τα αυγα απο την καναρα, εσυ μπορεις να τα μεταφερεις σε αλλη καναρα (παραμανα)
 
το θελω απογαλακτισμενο
Συγγνώμη φίλε μου, διαβάζεις τι έγραψες εσύ ο ίδιος στην αρχή του θέματός σου;
Αν έχεις κάποιο ειδικό πρόβλημα στην συνεννόηση, πες το μας, να το σεβαστούμε και να βοηθήσουμε όπως μπορούμε.
Αν δεν έχεις πρόβλημα, μάθε πως δημιουργείς πρόβλημα σ' εμάς που δεν καταλαβαίνουμε τι λες και μάλιστα γράφοντας σε όλα τα θέματα του φόρουμ και από κάτι.
 
μισο να το διαβασω

οκ τοτε δεν ηξερα όλα αυτά μετα τα εμαθα και αλαξα γνωμη οποτε
 
Back
Top