Αναπαραγωγή Γίνεται ενώ ταΐζονται τα καναρίνια μόλις χωριστούν να μαλώνουν;

Ραφα12κ

PB New Member
Εγγραφή
22 Φεβ 2017
Μηνύματα
106
Πόλη
Αθήνα
Παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με την αναπαραγωγη..:ενας φιλος μου ο οποιος εχει ενα ζευγαρι καναρινια σε μια ζευγαρωστρα για ζευγαρωμα. Καθως ο καιρος περνουσε τα καναρινια ταιζονταν και ηταν σχεδον ετοιμα. Ομως την ωρα που καθαριζε την ζευγαρωστρα τα καναρινια δυστηχως ενωθηκαν μονα τους(οταν εβγαλε το συρμα)και τιτιβιζαν. Μετα οταν το διαπιστωσε τα ξαναχωρισε αμεσως. Ομως τοτε τα καναρινια του αρχιζαν να μαλωνουν μεσα απο το χωρισμα οπως ακριβως και τα δικα μου παλαιοτερα... Δηλαδη εκαναν οπως τη πρωτη μερα που τα εβαλε στη ζευγαρωστρα. Γινεταο λοιπον ενω ταιζοντε τα καναρινια και ενωθουν και ξαναχωριστουν να μαλωνουν; Ετσι δεν παει πισω η αναπαραγωγη; Ας μου απαντησει καποιος γιατι δεν ξερουμε τι να κανουμε..:-\
 
Γινεταο λοιπον ενω ταιζοντε τα καναρινια και ενωθουν και ξαναχωριστουν να μαλωνουν; Ετσι δεν παει πισω η αναπαραγωγη; Ας μου απαντησει καποιος γιατι δεν ξερουμε τι να κανουμε.
Όλα αυτά τα περιστατικά γίνονται γιατί τα καναρινια δεν είναι ακόμα έτοιμα... υπομονή και είναι νωρίς ακόμα. Ας τα αφήσει και άλλο με χωρισμα. Και ξαναδοκιμαζει σε 10 μέρες. Γιατί τόση αγωνία και βιασύνη βρε παιδιά; :)
 
Ωραια συμφωνω και εγω! Δεν ειναι σοφο να πειραματιζομαστε αυτην την περιοδο(αναπαραφωγης)...🙂
 
Ωραια συμφωνω και εγω! Δεν ειναι σοφο να πειραματιζομαστε αυτην την περιοδο(αναπαραφωγης). 🙂
Σωστά! Αφήστε τα λοιπόν και άλλο με το χώρισμα. Σε 10 15 μέρες ξανά παρατηρείται συμπεριφορά και ίσως δοκιμάζετε ξανά να τα ενωσετε.
Διατροφική προετοιμασία κάνει στο συγκεκριμένο ζευγάρι ο φίλος σου; Έχει ξεκινήσει;
 
Ναι εννοειτε πως εχει κανει... Διατροφικα τα πουλακια ειναι ετοιμα
 
Back
Top