Αναπαραγωγή Γίνεται πύρωμα καρδερίνας με αλάτι;

ΠανοςI

PB New Member
Εγγραφή
10 Απρ 2021
Μηνύματα
11
Καλησπερα σε ολους,ειχα μια κουβεντα με εναν παλαιο καρδερινα και πανω στην συζητηση μου ειπε οτι εβαζαν αλατι στις αρχες της ανοιξης
για να πυρωσουν οι καρδερινες ,εγω καρδερινες δεν εχω αλλα επειδη μου φανηκε περιεργο εψαξα λιγο στο ιντερνετ να δω για το αλατι.Εκει βρηκα ενα αρθρο που λεει οτι ειναι επικινδυνοκαι μπορει να σκοτωσει τα πουλακια .Παιζει να γινεται πυρωμα καρδερινας με την βοηθεια του αλατιου (χοντρο αλατι σκετο)???Η με δουλευε?
 
εναν παλαιο καρδερινα
Το πρόβλημα με αυτούς είναι ότι τα πουλιά με τα οποία πειραματίζονται είναι τζάμπα. Αυτό σε συνδυασμό με την έλλειψη ενημέρωσης και σε κάποιες περιπτώσεις με μια γενική μειωμένη ικανότητα αντίληψης, οδηγεί σε αυτές τις σοφιστείες.

Πιο παλιά είχαν ως μυστικό για το πύρωμα το πιπέρι, το διπλανό δηλαδή της αλατιέρας. Τώρα έπιασαν το αλάτι. Σε μία λογική που προκύπτει με τον τρόπο που ανέφερα, οδηγείται ο γκουρού στο συμπέρασμα ότι το πύρωμα σημαίνει κάτι καυτό και για να συμβεί, πρέπει να δίνεις πιπέρι ή προσφάτως και αλάτι για να καεί το πουλί από τη δίψα και να πυρώσει.

Εν πάση περιπτώσει, μην κάνετε τέτοια πράγματα. Το αλάτι δεν πρέπει να υπάρχει στη διατροφή των πουλιών.
 
Το καλύτερο πυρωμα γίνεται με βαλβολινες αλλά πρέπει να έχουν μείνει στο σασμαν για 92.354 χλμ ακριβως!
Αν είναι έστω και ένα χλμ παραπάνω τα πουλιά πυρωνουν τόσο πολύ που εκτοξεύονται στη στρατόσφαιρα!
 
Back
Top