Γενικά Γενικές πληροφορίες για gouldian

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης magnet1
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

magnet1

PB Member
Εγγραφή
29 Ιαν 2007
Μηνύματα
83
Πόλη
Σαντορίνη
οσο αφορα τα γκουλντιαν σε θεμα χαρακτηρα, αναπαραγωγης κτλ. Δεν εχω βρει ικανοποιητικες πληροφορειες για να μπορεσω να τα φροντισω οσο χρειαζεται και να μπορεσω να τα ζευγαρωσω. μπορει να ειμαι και στραβος και να υπαρχουν αλλα να μην τις ειδα. τι να πω!
τελος παντων. εχω 1 ζευγαρι και ειναι παααρα πολυ ηρεμα πουλια σε βαθμο που οταν βαλω το χερι μου μεσα στο κλουβι να μην τα ενδιαφερει και τοσο. το αρσενικο εχει κατσει και στο χερι μου 2-3 φορες! Σε αντιθεση με το ζευγαρι που εχει παρει ενας φιλος μου και που οταν πλησιασεις κοντα στο κλουβι χτυπιουνται σαν τρελα.
α! ξεχασα να πω οτι την πρωτη μερα που τα πηρα στο σπιτι, ηταν και τα 2 καθισμενα στο κλαδακι του κλουβιου και κοιταζαν επι 2 μερες συνεχομενα ενα ρολοι τοιχου με το σπαιντερμαν που
βρησκοταν κρεμασμενο λιγο ποιο πανω απ το κλουβι. ειλικρινα δεν τα ειδα να αλαξουν κλαδακι!

τωρα, εχω ακουσει απο αλους οτι οταν τα πουλια ειναι πυρωμενα μαυριζει η μυτη τους. και απο αλους οτι τα βλεπεις απο κατω οπος τα καναρινια. τι απ ολα ισχυει;
το να ειναι τα πουλια τοσο ηρεμα ειναι καλο η μηπος εχουν κατι ρε παιδια;
εχει καποιος να μου συστησει καποια τροφη και αυγοτροφη και οτι αλο χρειαζετε να τα παρω απο κανενα e-shop η να προμηθευτω οταν ερθω Αθήνα, γιατι εδω οι ιδιοκτητες πετσοπ αναθεμα και αν ξερουν το τι ειναι καλητερο για το καθε πουλι.

θα ειναι καλητερα να τα βαλω μονα τους σε μια κλουβα 65υ χ 110μ χ 70π η να τα αφησω σε κλουβι;

επισεις το να βρω απο ξενα σαιτ πληροφορειες μου ειναι δισκολο γιατι εχω τσακωθει με τα αγγλικα... 😀
 
Πόσο καιρό τα έχεις; Αν είναι τόσο ήρεμα πιθανόν να μην έχεις και ιδιαίτερα προβλήματα στο ζευγάρωμα. Αλλά αν είναι καινούρια πουλιά μην βιαστείς να τα ζευγαρώσεις. Άφησέ τα πρώτα να συνηθίσουν το νέο τους περιβάλλον. Όταν θα αρχίσουν να φλερτάρουν θα το καταλάβεις από το χορό του αρσενικού. Χοροπηδάει τραγουδώντας στη θηλυκιά. Και από το μαύρισμα της μύτης φυσικά, αλλά από την αμάρα δεν νομίζω να φαίνεται.
 
Back
Top