Γενικά Γεράκι επιτέθηκε στο καναρίνι μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Kejsi
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Kejsi

PB New Member
Εγγραφή
13 Νοε 2022
Μηνύματα
48
Πόλη
Αθηνα
Γεια σας φιλοι
Σήμερα καθόμουν στο δωμάτιο μου και διάβαζα και κάποια στιγμή σηκώνω το κεφάλι μου να δω προς το παράθυρο.Βλέπω ότι ένα γεράκι είχε πάει πάνω στο κλουβί του καναριμιου μου και κατευθείαν πάω και ανοίγω την μπαλκονόπορτα και τρομάζω το γεράκι.Φεύγει και ευτυχώς δεν είχε φάει το καναρίνι μου αλλά τρόμαξα πάρα πολύ και δεν ξέρω πως να το προστατέψω πλέον σας παρακαλώ πείτε μου κάποια ιδέα τι να κανω και που να τόοθετισω το κλουβί του
Σας παρακαλω να προσέχετε καο εσεις τα καναρινακια σας !!!!!
 
@Kejsi ευτυχώς ήταν τυχερό που το είδες κ την γλίτωσε! Πάρε προστατευτικό κλουβιού. Κ τώρα που το γεράκι ξέρει που έχει "τροφή" 😟 θα ξανάρθει. Γι'αυτό έξω μόνο με επίβλεψη μέχρι να του βάλεις προστατευτικό κλουβιού. Επιπλέον βάλε στο προστατευτικό κλουβιού κ σίτα να το προστατέψεις κ από τα κουνούπια.
 
Δεν είναι η πρώτη φορά.Στο φόρουμ έχει αρκετές αναφορές για επίθεση γερακιών στα κλουβιά.Παρτο μέσα γιατί θα έρθει σίγουρα πάλι καθώς είδε ότι υπάρχει τροφή.
Μπορείς να πάρεις προστατευτικό κλουβιου και να το τοποθετήσεις στο κλουβί.Ειναι αυτό η μπορείς να φτιάξεις εσύ κάποιο προστατευτικό.
 

Συνημμένα

  • prostateutiko-kloubiou-exoterikou-chorou-cf5.webp
    prostateutiko-kloubiou-exoterikou-chorou-cf5.webp
    8,3 KB · Προβολές: 13
Back
Top