Φροντίδα Γεράκι σκότωσε 5 καναρίνια μου σε μπαλκόνι, κέντρο Αθήνας

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης sapios13
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

sapios13

PB New Member
Εγγραφή
27 Φεβ 2013
Μηνύματα
7
καλησπερα σε ολους ολες!ασχολουμε με τα καναρινια εδω και 20 χρονια.μενω κεντρο αθηνας και ποτε δεν ειχα αντιμετωπισει προβλημα απο γερακια καρακαξες κτλ.προχτες και για πρωτη φορα ορμησε γερακι στο μπαλκονι μου και μου σκοτωσε 5 καναρινακια..εχω πολλα πουλια και ολα μονα σε κλουβια.το μπαλκονι μου εχει τεντες αλλα προχτες και λογω ηλιου ειχα σηκωσει τη μια τεντα και εγινε το κακο...εχετε να μου προτεινετε να κανω μια κατασκευη οχι ξυλινη γιατι θα μαζευει ψειρες και ακαρεα ευκολα το ξυλο.μια κατασκευη η οποια ας το πω να μπαινει μπροστα απο τα κλουβια των πουλιων να ειναι με κουνελοσυρμα ετσι ωστε να προστατευονται απο γερακια?η αν υπαρχει καποιος που κατασκευαζει τετοιου ειδους κατασκευη αν γνωριζει καποιος?ευχαριστω εκ των προτερων!
 
Αν μπορούσες να ανεβάσεις κάποιες φωτογραφίες, μακρινές κατά προτίμηση, ώστε να φαίνεται ο χώρος φιλοξενίας των πουλιών θα βοηθουσε. Έτσι θα μπορούσαμε ευκολότερα να προτείνουμε κάποια λύση.
 
Έχε στα υπόψη σου, ότι τώρα που το γεράκι ξέρει ότι μπορεί να βρει τροφή στο μπαλκόνι σου, θα σας επισκέπτεται συχνά, κι επομένως, για όσο διάστημα σου πάρει για να βάλεις προστασία στα πουλιά, καλό θα ήταν να τα μεταφέρεις μέσα στο σπίτι.
 
καλησπερα και σας ευχαριστω για το ενδιαφερον.ευτυχως καθομαι λογω του κορονοιου και ειμαι εργανη.με αποτελεσμα να ειμαι σπιτι συνεχως και να παρακολουθω τι γινεται.δεν ξαναρθε απο κεινη τη μερα,βεβαια εχω κατεβασμενες τις τεντες κανονικα και ισως να μη μπορει...θα παρω αυριο κουνελοσυρμα και κατι εχω στο μυαλο μου να ξεκινησω να φτιαχνω προστασια!
 
καλησπερα φιλε σταυρος.να αλλα η τιμη του?γιατι θα χρειαστω πολλα...μιλαμε για 25 κλουβια!
 
η μονη λυση που μπορεσα να σκεφτω ειναι κολονες ντεξιον οι οποιες θα συνδεονται μεταξυ τους με σιδερα ντεξιον παλι για να ειναι σταθερο αφου δεν θα εχει ραφια..και γυρω γυρω ντυσιμο με πλαστικο πλεγμα.δευτερα ανοιγει το λιανεμποριο θα παω να παρω κολονες ντεξιον να ξεκινησω...
 
προς το παρον μεχρι να κανω την αγορα ντεξιον εβαλα 4 γωνιες γυρω απο τα κλουβια και περασα δενοντας με συρμα πλαστικο περιφραγμα αυτο που βαζουμε στα μπαλκονια μας.κραταει τα γερακια και τα σαινια αυτο η το σκιζουν με τα νυχια τους?
 
συρμα πλαστικο περιφραγμα αυτο που βαζουμε στα μπαλκονια μας
Άμεση επίθεση δεν μπορεί να κάνει με αυτό. Τώρα αν καθίσει καμιά ώρα και προσπαθεί να το κόψει δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει. Από το σπίτι λείπετε όλη μέρα, δεν μένει κανείς για να βγει αν χρειαστεί;
 
καλησπερα!οχι ειναι κοσμος στο σπιτι δεν εχουμε θεμα σε αυτο.εχω και τεντες γυρω ολο το μπαλκονι.αν κατεβασω τεντες συν και τα φυτα που εχω δε περναει σχεδον τιποτα!
 
Back
Top