Ούτε τα δικά μου. Τους βάζω 2 φορές την εβδομάδα και τσιμπολογάνε λίγο και μετά την παρατάνε. Αν τα βάζεις μέσα έξω είναι ότι χειρότερο μπορείς να τους κάνεις, ειδικά σε παπαγαλάκια. Νομίζω ότι αν τα έχεις έξω αυτή την εποχή πολύ δύσκολα θα δεις απογόνους. Δοκίμασε να τα έχεις μέσα και σιγά - σιγά λόγω αλλαγής θερμοκρασίας θα σταθεροποιηθεί η μικρή πτερόρροια που έχουν (αν οφείλεται στο μέσα έξω) και ξεκίνα προετοιμασία για την αναπαραγωγή.Eπίσης αυγοτροφή τους βάζω μόνιμα καθώς και αυγό αλλά δεν το τρώνε!
Ψάξε μήπως οφείλεται και σε άλλους παράγοντες (πχ ψείρες) ή καβγάδες.τώρα αφήνουν και φτερά,
Ενοείται! Φαντάσου τον εαυτό σου με μπουφάν ι ξαφνικά να κυκλοφορείς με αυτό μέσα στο σπίτι με καλοριφέρ ανοιχτό.ότι τις μέρες που είχε αρκετό κρύο να είχα μέσα στο σπίτι και απορυθμίστηκε το βιολογικό τους ρολοϊ;
Λάθος ν 1. Πολυβιταμίνες χρειάζονται τουλάχιστο 3 ημέρες το μήνα. Για να πυρώσουν (περιληπτικά) πρέπει να αυξηθεί η θερμοκρασία που διαβιώνουν (κοντά στους 20 βαθμούς), να μεγαλώσει τεχνικά η ημέρα (07:00 - 20:00), να τους δίνεις καθημερινά αυγό/αυγοτροφή και συμπληρώματα πλούσια σε βιταμίνες και ασβέστιο και τέλος υπομονή. Εμπειρικά πάντως τα δικά μου πέρισυ πυρώσαν τον Απρ. σύμφωνα με τις κανονικές συνθήκες διαβίωσης και έναρξη προετοιμασίας τον Μαρ.και όσο για της βιταμίνες δεν τους έχω δώσει ποτέ μόνο τροφή και πολύ μαρούλι
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας