ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΕΥΓΑΡΩΝΟΥΝ ΤΑ LOVEBIRDS ΜΟΥ? ΤΑ ΕΧΩ 1 ΧΡΟΝΟ ΜΑΖΙ Κ ΤΙΠΟΤΑ.. ΠΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΑ ΤΟ ΚΟΒΟΥΝ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;
ε τοτε καντε και εσεισ αναπαραγωγή για να κανουν και αυτα!:D
πλακα κανω.χεχε
λες να τους τη βγάλω τελείως τη φωλιά;Τα δικά μου Θεοδοσία τα πήρα πέρσι. Κι εγώ βιαζόμουνα να ζευγαρώσουν και ήταν ζευγάρι από το pet shop. Ήταν όμως και τόσο άγρια που μόνο κρυβόντουσταν στη φωλιά. Πέρασε ένας χρόνος και ζευγάρωσαν χωρίς να το περιμένω. Απλά ένα απόγευμα τα είδα και τους έβαλα τη φωλιά. Ένα άλλο θέμα με τα πουλιά που πέρνουμε από τα pet shop είναι η ηλικία. Είναι επικύνδυνο για το θυληκό Lovebird να γεννήσει ενώ δεν έχει ωριμάσει πλήρως σεξουαλικά. Ωριμάζει στον ένα χρόνο αλλά μπορεί να ζευγαρώσει από 7-8 μηνών και υπάρχει ο κίνδυνος να μην βγαίνει το αυγό (μπορεί ακόμη και να πεθάνει το πουλί). Γι αυτό καλό είναι αφού δεν τα έχεις για παραγωγή τα πουλιά να τα αφήσεις ένα χρόνο έτσι χωρίς φωλιά. Η φωλιά πρέπει να μπαίνει μόνο για την αναπαραγωγή. Επίσης σκέψου από τώρα τι θα κάνεις τα μικρά που θα βγάλεις (μην καταλήξεις με 5-6 πουλιά και δεν έχεις που να τα βάλεις)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας