Ασθένειες Γιατί η αμάρα του budgie μου είναι έτσι;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης faye
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

faye

PB New Member
Εγγραφή
3 Ιουν 2020
Μηνύματα
8
Πόλη
Αθήνα
Γεια σας. Παρατήρησα ότι η αμάρα του budgie μου δεν έχει φτερά και ξέρω γιατί. Υπάρχει η περίπτωση να είναι άρρωστο; Αν ναι μπορώ να το πάω σε petshop η πρέπει να το δει κτηνίατρος; Γενικά είναι πολύ ενεργητικός η συμπεριφορά του δεν έχει αλλάξει αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχήσω Παρακάτω είναι μια φωτογραφία με το πως μοιάζει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

10275.webp
 
Δεν το πήρα έτσι έγινε μετά. Είδα σήμερα το δέρμα του δεν νομίζω ότι έχει κάτι
Και όχι είναι η φωτογραφία έτσι δεν κοιμάται
[automerge]1591250933[/automerge]
Αν ήταν λερωμένο τι θα σημαινε
 
Σημερα ηταν λιγο πεσμενο και παρατηρησα οτι και το αλλο παπαγαλακι που εχω ηταν λερωμενο οποτε πηγα και τους πηρα αντιβιωση. ελπιζω να γινουν καλα 🙁
 
Σημερα ηταν λιγο πεσμενο και παρατηρησα οτι και το αλλο παπαγαλακι που εχω ηταν λερωμενο οποτε πηγα και τους πηρα αντιβιωση. ελπιζω να γινουν καλα 🙁
Ξέρεις Φωτεινή, κι εμένα αυτή ακριβώς είναι η τάση μου... Με το που δω ότι κάτι μπορεί και να μην πηγαίνει τόσο καλά, η πρώτη μου σκέψη είναι τι φάρμακο να δώσω. Αλλά αντιστέκομαι! Και όχι για κανέναν άλλον λόγο, παρά γιατί τα φάρμακα, ευτυχώς που υπάρχουν βέβαια, ενίοτε δημιουργούν προβλήματα εκ' του μη όντος. Οπότε για να τα χορηγήσει κανείς, θα πρέπει να συντρέχει ουσιαστικός λόγος. Κι εκεί έρχεται ο γιατρός να διερευνήσει και να αποφανθεί.
Τώρα οι αντιβιώσεις, που τόσο μα τόσο εύκολα τις δίνουν τα πετσοπ, τις συστήνει ο γείτονας, ο γνώστης, ο έμπειρος, ο ξερόλας κλπ, συμβαίνει να υπερχρησιμοποιούνται, να παύουν να είναι δραστικές καθώς δημιουργούνται νέα στελέχη παθογόνων μικροοργανισμών ανθεκτικά στην αντιβίωση, αλλά το κύριο θέμα είναι ότι συχνά δημιουργούν παράπλευρα προβλήματα υγείας στον οργανισμό, επιβαρύνοντας εν τέλει την υγεία. Οπότε, ενώ κι ο ίδιος έχω την πρόθεση στην πρώτη υποψία να δώσω αντιβίωση για τον φόβο των Ιουδαίων, και να έχω ήσυχο το κεφαλάκι μου, διστάζω και αναμένω ή αν πράγματι πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό, πηγαίνω στον γιατρό.
 
Back
Top