Αναπαραγωγή Γιατί η θηλυκιά που κλωσάει τιτιβιζει συνέχεια είτε είναι ο αρσενικός στο κλουβί, είτε όχι;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Kalia
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Κλωσσαει η καναρα μου 4 αυγα και απ την αρχη τιτιβιζει παρα πολυ μεσα στη φωλια.Και οταν ειχα μεσα στο κλουβι το αρσενικο και μετα που τον χωρισα βλεποντας τον να πηγαινει στη φωλια και να τσιμπαει κλωστες.Φοβηθηκα μηπως τσιμπησει και κανενα αυγο.
Για ποιον λογο αραγε το κανει?4η μερα επωασης σημερα.

Tο θεμα μου ειναι το συνεχες τιτιβισμα.ΚΑΙ οταν ηταν στο ιδιο κλουβι ΚΙΑ τωρα που τον βλεπει...πισω απ τα καγκελα.

Προφανως του ζηταει να την ταισει,απο αυτα που περιγραφεις δεν βλεπω λογο να χωρισεις τα πουλακια.
Το αρσενικο εχει ρολο να παιξει στην διαδικασια.

Μονο αν δουμε επιθετικη συμπεριφορα του αρσενικου τα χωριζουμε

Τι ενοουμε επιθετικη συμπεριφορα? Εγω αυτο υπεθεσα οτι συνεβαινε και γιαυτο τον χωρισα.Επειδη και εκεινη,μολις τον εβλεπε να τσιμπαει το νημα,ετρεχε κατ ευθειαν πισω στη φωλια. Και το τιτιβισμα ,συνεχες....Λετε να τον επιστρεψω?.Μηπως ομως,τσιμπωντας το νημα,τσιμπισει και αυγο?Εν τω μεταξυ,σημερα ,μολις βγει για φαγητο κ.λ.π θελει να βγει απ τα καγκελα της και να παει να τον βρει.Γιατι αραγε? Ερωτησεις και αποριες αφθονες και ισως κουραστικες....
Ευχαριστω.

Αν ήταν όταν πήγαινε το αρσενικό στην φωλιά τοτε μάλλον τον μάλωνε.
Το θηλυκό κάθεται στα αυγά?

Συνεχεια..Οταν βγαινει πηγαινει σχεδον παντα ο καναρινος και....
Να τον ξαναβαλω και να παρακολουθω?
Κι αν το συνεχισει τον βγαζω δια παντος (?)
Τι μπερδεμα !

Μπορεις να τα ενωσεις και να δεις πως θα παει,το να πηγαινει κοντα στη φωλια ειναι φυσιολογικο.
Το να χαλασει την φωλια οχι

• Like
Αντιδράσεις: dfg
Back