Ασθένειες Γιατί τα πόδια του budgie μου είναι ζεστά;

Ετσι ειναι τα ποδια των πουλιων οταν κινουνται, ζεστα. Για να τα πετυχεις ψιλοκρυα πρεπει να τα πιασεις αφου εχουν καθισει ακινητα σε καποια πατηθρα για αρκετη ωρα.
 
α! Οκ. Επισης κανει σαν να ανατριχιαζει και να φουσκωνει αρκετεσ φορεσ την μερα
 
Φούσκωμα φτερών: Συχνά αυτό είναι εισαγωγή στο καθάρισμα των φτερών ή μέσο ανακούφισης από την ένταση. Αν όμως το πουλί φουσκώνει τα φτερά του και μένει με φουσκωμένα φτερά σαν κουκουνάρι, ελάτε σε επαφή με τον γιατρό σας για ένα ραντεβού επειδή τα φουσκωμένα φτερά μπορεί να είναι ένδειξη αρρώστιας. Julie Rach, The African Grey.
Τρεμούλιασμα φτερών & σώματος: Το τρεμούλιασμα των φτερών δείχνει συνήθως φόβο, νευρικότητα, αβεβαιότητα, ή δυσπιστία. Στους παπαγάλους που επιδεικνύουν αυτή την συμπεριφορά, πρέπει να μιλήσουμε μαλακά με έναν καθησυχαστικό τόνο στη φωνή μας, πριν προσπαθήσουμε να τους χαϊδέψουμε ή να τους πιάσουμε. Το τρεμούλιασμα ολόκληρου του σώματος, και ειδικά στο χώρο της κοιλιάς, είναι συνήθως μια φυσιολογική προσπάθεια να προσαρμοσθούν σε αλλαγή στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος. "Κατανοώντας τον παπαγάλο σας".
Κι'εμάς το κάνει συχνά για να απαλλαγεί από την ένταση.
 
Back
Top