Διατροφή Γιατί το Κοκατίλ μου τρώει όλη μέρα;

Kαι η δικιά μου που την πήρα πριν 15 μέρες, ολο τρώει. Μπορεί να είναι πολλά. Εκφραση άγχους για παράδειγμα. Μια άλλη άποψη είναι πως βρέθηκε σε "αφθονία" μετα την "μετρημένη" (και σίγουρα κακή) τροφή που του έδιναν στο πετ σοπ και είπε "ωπα μεγαλε εδώ είμαστε, φαι, πολύ φαι, ας φάμε". Σίγουρα κακό δεν είναι απλα μην του γεμίζεις συνέχεια τις τροφές του (αλλωστε δεν τρωει τα πάντα, διαλέγει όπως όλα τα σπόρια που του αρέσουν) και πρόσεχε μην τον παραπαχύνεις :)

Ποιά τροφή του δίνεις;
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Του δίνω μια premium τις versele laga... Του έχω ένα παιχνιδάκι αλλά επειδή είδα πως δεν ασχολείστε του το έβγαλα...
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εντάξει αφού είναι επώνυμη και συσκευασμένη και βλέπεις οτι του αρέσει είσαι οκ.
Τα παιγνιδάκια να ξέρεις οτι θέλουν χρόνο να τα συνηθίσουν. Στην αρχή τα φοβούνται. Μια ιδέα είναι να τα κρεμάς απ' εξω ή κοντά στο κλουβί για ένα διάστημα για να "συνηθίσουν" την όψη τους και μετα να τα βαζεις μέσα.
Πάντως τώρα οπως είναι δεν έχει να κάνει απολύτως τίποτε εκτός από το να πηγαίνει απο τη μία πατήθρα στην άλλη και αυτό είναι καπως βαρετό, φαντάσου εσύ στη θέση του. Δοκίμασε να ψάξεις για παιγνίδια που μπορείς να φτιάξεις μόνος σου εύκολα και γρήγορα (υπάρχουν αρκετές ιδέες στο φορουμ) για να τον απασχολήσεις ώστε να αποβάλλει και το άγχος του και να κάνετε πιο μεγάλα βήματα "επαφής".
 
Ειναι μικρο ακομα το πουλακι οποτε μπορει να μη τη τρωει ολη τη τροφη αλλα να πεταει και καποια απεξω! Παιχνιδακια καλο ειναι να υπαρχουν στο κλουβι για να ασχολειται!
 
Back
Top