Γενικά Γιατί το παπαγαλάκι κοιμάται ανάποδα;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Alekaki
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Έχω δει παπαγαλακια να κοιμούνται με διάφορους τρόπους αλλά αυτό είναι πολύ περίεργο. Σίγουρα κάθεται έτσι όλη τη νύχτα; Τσακώνεται με τα αλλά παπαγαλακια; Μήπως κάτι σχετικό με αναπαραγωγή (αν και απίθανο γιατί δεν είναι ή εποχή τους);
 
Ίσως γι'αυτο τότε. Τα δικά μου όταν τα έχει τρομάξει κάτι συμπεριφέρονται περίεργα.
Αλλά όταν λες φοβάται, τι ακριβώς; Εσένα, τα αμάξια (εάν είναι σε εξωτερικό χώρο)...
 
Δηλαδή ο πετσοπας στο έδωσε έτσι ή αυτό άλλαξε όταν άλλαξε το περιβάλλον του;
Εάν στο έδωσε έτσι σου είπε για τη συμπεριφορά αυτή;
 
Φιλέ, εψαξα και το βρήκα. Αφού μου ειπές πως φοβάται πολύ... Απλά ανησυχεί για τους εχθρους, θεωρεί πως πρέπει να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται για να γλυτώσει! Είναι απλά λίγο ανχωδης. Θα σου πρότεινα να βάλεις το κλουβι σε υψηλότερο σημείο.
Μην ανησυχίες πάντως, δεν είναι ή πρώτη περίπτωση! 🙂
 
Τωρα περιμενω ενα μεγαλύτερο

Φιλε, στο κλουβι σου γινεται ενας πόλεμος για το ποιος θα κοιμηθει στο πιο ψηλό σημείο του. Το άλλο παπαγαλάκι έχει "πιάσει" το κλαδάκι" και δεν επιτρέπει στο νέο πουλί να ανέβει πάνω του. Αυτό με τη σειρά του δεν είναι διατεθειμένο να "παραιτηθεί" από τη διεκδίκηση της αρχηγίας στο κλουβί (και άρα από το να βρίσκεται στο ψηλότερο κλαδά), ο άλλος όμως είναι πιο δυνατός και δεν επιτρέπει στο μικράκι να πάρει θέση οπότε... Είναι βασικά θέμα ιεραρχίας στο κλουβί και λίγο ξεροκεφαλιάς. Ασε τα πουλιά να τα βρούνε μονάχα τους :)
 
Back
Top