Γενικά Για να εγγραφείς, πρέπει να διαμένεις στο μέρος που βρίσκεται ο σύλλογος;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης MrNek36
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

MrNek36

PB Member
Εγγραφή
28 Απρ 2018
Μηνύματα
539
Πόλη
Αθήνα
Καλησπερα σε όλους, επειδή γενικά μου αρέσει να κοιτάζω μπροστά και επειδή έχω και γω τα δικά μου όνειρα, σκεφτόμουν την περίπτωση (στο μακρύ μέλλον και εφ όσων καταφέρω και μεγαλώσω το σμήνος) εγγραφής σε σύλλογο. Το θέμα και το ερώτημα είναι το εξής: Πρέπει να διαμένεις στο μέρος όπου βρίσκεται ο σύλλογος; Επειδή λόγω δουλειάς δεν έχω και ούτε πρόκειτε να έχω σταθερό μέρος παρά μόνο για λίγα χρόνια. Ευχαριστώ. By the way ελπίζω να ναι το σωστό φορουμ για το θέμα.
 
Δεν είναι απαραίτητο τίποτε από όλα όσα σε ανησυχούν.
Μπορείς να είσαι μέλος σε σύλλογο ακόμη και από απόσταση (π.χ. εγώ... Ο σύλλογός μου είναι Αθήνα και μένω Βόλο)
Μπορείς να γραφτείς ακόμη κι αν έχει μόνο 2 πουλιά. Για να μην πω κανένα.
Αν ασφαλώς διαλέξεις τον καταλληλότερο ίσως βρεις και βοήθεια σε όλες τις περαιτέρω καταστάσεις κι επιλογές σου σχετικά με τα πουλιά και το "σμήνος" σου.
Με τι πουλιά σκοπεύεις να ασχοληθείς;
 
Με τι πουλιά σκοπεύεις να ασχοληθείς;

Τα μαλινουα μ αρεσουν παρα πολύ και θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτά. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις
 
Τα μαλινουα μ αρεσουν παρα πολύ και θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτά. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις
Εκτός από τους δύο Συλλόγους που αναφέρει ο Γιάννης (ΟΕΜ & ΣΥΚΦΕ) υπάρχει και ο Ελληνικός Σύλλογος Εκτροφέων Μαλινουά (ΕΣΕΜ) που ιστορικά είναι ο πρώτος Σύλλογος Μαλινουάδων στην Ελλάδα - ιδρύθηκε το 1996 - και τα μέλη του ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με τα καναρίνια φωνής Μαλινουά (Malinois ή Waterslager). Η έδρα του είναι στην Αθήνα και κάθε χρόνο διοργανώνει 2-3 διαγωνισμούς. Μπορείς να τους βρεις στο διαδίκτυο (www.esem.gr), αλλά και στο yutube. Εκεί θα ακούσεις καναρίνια - πρωταθλητές αρκετών ετών.
 
Back
Top