Ζητώ να μου χαρίσουν Για χάρισμα ή αγορά ελάχιστης χρέωσης μίνι κλουβί

Dimitris_thess

PB New Member
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Για χάρισμα ή αγορά ελάχιστης χρέωσης μίνι κλουβί.
Εαν έχει κάποιος και του σκονίζεται κ κάθεται και δεν το θέλει ας με ενημερώσει.
Το χρειάζομαι για μεταφορά και μόνο, μεγάλης αποστάσεως.

στο κεντρο της αθηνας το πιο φθηνο κλουβακι κανει 5 ευρω, και εγω για μεταφορα αυτα παιρνω

Δυστυχώς για Αθήνα μεσολαβούν 500χλμ και η αποστολή είναι ισάξια με ένα καινούργιο τις πόλεώς μου.
Αλλά βρήκα ένα στα 3€ για να κάνω την δουλειά μου προς το παρόν μιας και θα είναι για λιγοστές ώρες μέσα σε αυτό.
Δεν θέλουμε να αφήσουμε τον μικρούλη μας και θα τον πάρουμε στο καράβι μαζί μας.
locked.gif

Δυστυχώς για Αθήνα μεσολαβούν 500χλμ και η αποστολή είναι ισάξια με ένα καινούργιο τις πόλεώς μου.
Αλλά βρήκα ένα στα 3€ για να κάνω την δουλειά μου προς το παρόν μιας και θα είναι για λιγοστές ώρες μέσα σε αυτό.
Δεν θέλουμε να αφήσουμε τον μικρούλη μας και θα τον πάρουμε στο καράβι μαζί μας.
locked.gif
Μπορείς να μας ανεβάσεις φωτογραφίες του κλουβιού;
Πολύ θα ήθελα να το δω.

Γιάννη μην περιμένεις και τρελά πράγματα έτσι...
Ο πάτος είναι λίγο ερείπιο αλλά θα τον δέσω με μονωτική χρώματος και σκέφτομαι να βάλω κ σχάρα από κάτω (για να μην φτάνει και τρώει ότι έχει πέσει κάτω) μιας και λείπει το συρτάρι του.

Εάν εχεις καμιά λύση εύκολη για συμμάζεμα πες.

να βάλεις οπωσδήποτε σχάρα απο κάτω αν έχεις έτυμη ή φτιάξε απο κουνελόσυρμα αν έχεις.

Για το συμμάζεμα του πάτου θα σου πρότεινα μια αδιάβροχη υφασμάτινη ταινία είναι πολύ πιο γερή, εχει πιο δυνατή κόλα και πιο ανθεκτική απο την μονοτική, κάνει 2,50 € και θα σου χρησιμεύσει και σε πολλά αλλα πράγματα

Μπες στο klouvi.gr μιας και είσαι Θεσσαλονίκη. Έχει ωραία κλουβάκια :)

Παιδιά τελικά στην επιστροφή δεν τον έβαλα στο μικρο κλουβί αλλά στο δικό του.
Οπότε εάν διατίθεται κανένας για χάρισμα κανένα πουλάκι ευπρόσδεκτο.

Γιώργο είχες δίκιο για την ταινία αλλά επειδή δεν είχα χρόνο να το ψάξω έβαλα μονωτική κίτρινη και τώρα με τις ζέστες ξεκολλάει. Όσο για τον πάτο έβαλα μια σχάρα νικελίου που βρήκα.

Δηλαδη πωλειται το κλουβι αλλα ψαχνεις και πουλακι; 😕δεν καταλαβα

μόνο πουλάκι ψάχνει ο φίλος απο ότι κατάλαβα αλλά το έγραψε στο παλιό θέμα για το κλουβί και δημιουργήθηκε το πρόβλημα

Μη συγχεετε τις αγγελιες. Οτιδηποτε διαφορετικο απο την αρχικη αγγελια πρεπει να μπαινει σε καινουργια.

Back