Για όσους αγαπούν τα περιστέρια

τι μου θυμησες τωρα georgina...
να σαι καλα! 🙂

οταν ημουν φοιτητης ετσι ταιζα ενα ζευγαρι περιστερια που ειχαν γεννησει στο μπαλκονι μου!:D

ΡΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΛΑΡΟΥΣ ΔΕΝ ΑΦΥΣΑΝ ΤΟ ΠΕΤΡΟΤΟ ΝΑ ΦΑΕΙ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΕΚΑΟΧΤΟΥΡΑ ΝΗΣΤΙΚΑ ΤΑ ΑΦΥΣΕ ΥΑ ΚΑϊΜΕΝΑ.

ΜΠΡΑΒΟ GIORGINA

Συγνωμη παιδια.. Αλλα τα περιστερια μου καθοντε στο λαιμο! Εγω με τις δεκαοχτουρες εχω αγαπη και με τους γλαρους... Να θυμηθω που εχω καταχωνιασει το δικανο! Χμ;... Βρωμοπουλα περιστερια σας ερχομαι!😱

ΣΟΦΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΦΩΡΤΟΣΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΑΜΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΝΙΚΙ ΣΟΥ, ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΚΙΤΣΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑΤΖΑΝΚΑ !

Ίσως άσχετο αλλά να πληροφορήσω τους φίλους κυνηγούς ότι υπάρχει κυνηγός στη Θεσσαλονίκη που κάνει εκτροφή ΦΑΣΑΣ! Τα έχει όπως τα περιστέρια!

Νίκο επίσης άσχετο με το αρχικό πόστ είναι αυτό που θα πω και εγώ αλλά απολύτως σχετκο με αυτο που αναφερεις εσυ: Με πληροφορησαν οτι θα φέρουν απο εκτροφέα Αηδονιών ( ναι ναι αηδονιών καλά διαβασατε) απο την Θεσσαλονικη αηδόνια προς πώληση...100 ευρω εκαστο... Δεν το λεω για διαφημηση, αλλα για να δούμε που φτάσαμε!😱 Οταν αναρωτήθηκα αν ζουν τα αηδονια στην σκλαβια πηρα την εξής απάντηση: "Φυσικά και ζουν! Αυτά τα εχουν πάρει απο την φωλιά και τα εχουν ταισει με την συριγγα κι εχουν μαθει να ζουν στο κλουβί!

Φανταστείτε λοιπόν οτι υπάρχουν άνθρωποι, άρπαγες ήθελα να πω, που αρπαζουν απο την φωλια των πουλιων τα μωρα τους και βγαζουν τρελλο κερδος απο αυτο που η φύση δίνει δωρεάν... Αν μη τι αλλο.. Αίσχος!

Georgina μου το έχω ακούσει κι εγώ αυτό, αλλά σκέφτομαι ότι αν κανείς δεν τα αγοράζει τότε κι αυτός που κάνει αυτή τη δουλειά... Θα μείνει χωρίς δουλειά. Σε λίγο θα πωλούνται και γύπες, αετοί, λύκοι κι άλλα ζωντανά της Ελληνικής Πανίδας. 😡

Back