Συμπληρώματα Γνωρίζει κάποιος τα συμπληρωματα Comed;

nikosael26

PB Member
Εγγραφή
10 Μαρ 2010
Μηνύματα
210
Πόλη
Λάρισα
Βλέποντας διάφορα συμπληρώματα έπεσα πανω σε αυτά! Τα γνωριζει καποιος; Εχει σκευασματα για ωδικα πτηνά και για περιστέρια! Κατι ειδα για φυσικό προϊόν... Αν ξερει καποιος κατι ας μας πει!
 
Αυτήν εννοείς Νίκο φαντάζομαι https://comed.be/en/ .
Δεν έχω χρησιμοποιήσει, έχω ακούσει γενικά καλά λόγια. Σ' ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο; Έχεις περιηγηθεί στα προϊόντα της;
 
Μαρία αυτή ναι! Έχω δει αρκετά, ήθελα να μάθω για το ότι είναι φυσικά προϊόντα, κατά πόσο ισχύει;
 
το ότι είναι φυσικά προϊόντα, κατά πόσο ισχύει;
Έχει ένα αξιόπιστο εταιρικό προφίλ. Αυτό που γράφουν οι ίδιοι είναι εδώ https://comed.be/en/science/ και αυτοχαρακτηρίζονται ως εναλλακτικοί των αντιβιοτικών.
Αν είναι ή όχι, μόνο επιστήμονες ερευνητές θα μπορούσαν να μας πουν.
Έχουμε κι εδώ κάτι αντίστοιχο, δοκιμασμένο από πολλούς, τα προϊόντα της Landmark.
Εσένα σου μίλησε κάποιος για κάποιο συγκεκριμένο προϊόν της Comed να ψάξουμε αναφορές στον παγκόσμιο ιστό από τυχόν εμπειρίες;
 
Μαρια εγω με μερικους ξενους που μιλάω πολύ συχνά μου είπαν πολύ καλα λογια.. Εγω θελω να μαθω συμπεράσματα αν μπορω και από ελληνικη εκτροφη! Μια γενικη εικονα!
 
Η Ornitalia.gr που τα διακινεί εδώ είναι σίγουρο οτι "προσέχει" τι φέρνει. Εξ άλλου η COMED δεν είναι χθεσινή. Γνωστή και με καλά προϊόντα, αλλά ταυτόχρονα και κάπως "τσιμπημένα". Μια επικοινωνία μαζί τους θα ήταν το καλύτερο. Η βασική στόχευση της εταιρείας είναι η καρδερίνα. (μεταλλαγμένες και μή)
 
Back
Top