Διατροφή Γνωρίζει κάποιος τη δοσολογία της beaphar MULTI-VIT

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης thankar
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

thankar

PB New Member
Εγγραφή
21 Ιαν 2014
Μηνύματα
89
Πόλη
Αθήνα
Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζει καποιος την ακριβη δοσολογια της συγκεκριμενης πολυβιταμινης και σε ποιες περιοδους ειναι χρησιμη π.χ. αναπαραγωγη, πτεροροια κλπ.

http://beaphar.gr/images/products/16173.png
 
Σταυρο ξερεις μηπως καθε ποσες μερες τη δινεις, ποσες φορες μεσα στη βδομαδα;
 
Προετοιμασία αναπαραγωγής και πτερόροια, καθημερινά. Στη συντήρηση, 2-3 μέρες κάθε 15νθημερο.
 
Προσωπικά την δίνω όπως το αυγό ή την αυγοτροφη. Ξεκινάω με 1 σταγόνα ανά πτηνό μια φορά την εβδομάδα και αύξανω σταθερά. Τώρα δίνω δύο σταγόνες ανά πουλί στο νερό κάθε μέρα που είμαι στις 2 τελευταίες εβδομάδες. Αρνητικό για μένα είναι ότι δεν έχει βιτ Ε.
 
Γιαννη γιατι βαζεις μονο δυο σταγονες ανα ποτιστρα, ποσα μλ ειναι οι ποτιστρες σου

θα μας πεις αν εισαι ευχαριστημενος με την συγκεκριμενη μετα το τελος των ζευγαρωματων,
 
Δύο σταγόνες ανά 25 μΛ που δίνω στο κάθε πουλί. Δεν θέλω να το παρακανω ίσα να πάρουν κάποιες συμπληρωματικές βιταμίνες που τυχόν δεν πήραν από την προετοιμασία, και πολυβιταμινη να μην έδινα δεν νομίζω να είχα θέμα.

Σίγουρα Πάνο μόλις τελειώσουν τα ζευγαρώματα και κυρίως η Τρίτη γέννα είναι που θα μας δείξει την αντοχή του ζευγαριού. Οι περισσότεροι δεν προχωράνε σε Τρίτη επειδή τα πουλιά τους δεν είναι δυνατά και μένουν με μια γέννα και αυτή κουτσή.
 
Νομίζω ότι το MULTI-VIT είναι πιο κατάλληλο για την πτερόροια... Και αυτό που ουσιαστικά προτείνει και η Orlux για την προετοιμασία αναπαραγωγής είναι το FERT-VIT...
 
Aλίκη, το ferti vit είναι το κατ'εξοχήν συμπλήρωμα για την περίοδο αναπαραγωγής..Αυτό οφείλεται στα υψηλά ποσοστά βιτ. Ε που δεν έχει το muta vit , αλλά φαντάζομαι και το multi vit (δεν βρήκα ακριβή στοιχεία σύνθεσης του)

Muta-vit Orlux
 
Ουπς! Μπερδεύτηκα! Νόμιζα ότι μιλάγαμε για το MUTA-VIT! Συγγνώμηηη!
 
Back
Top