Διατροφή Γνωρίζει κανείς κατι για το Chevita Chlor-Tetracyclin+

Σταμάτης

Ex Smokie
Εγγραφή
16 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.399
Πόλη
Κορυδαλλός
Μου το έδωσαν σαν αντιβίωση για χρήση μιας εβδομάδας παράλληλα με της Tafarm το Podagrine για τα εξανθήματα στα πόδια της μικρής καρδερίνας μου!(δεν το έχω ακόμα χρησιμοποιήσει)
Γνωρίζει κανείς κατι για αυτό το φάρμακο;
 
Μου το έδωσαν σαν αντιβίωση για χρήση μιας εβδομάδας παράλληλα με της Tafarm το Podagrine για τα εξανθήματα στα πόδια της μικρής καρδερίνας μου!(δεν το έχω ακόμα χρησιμοποιήσει)
Γνωρίζει κανείς κατι για αυτό το φάρμακο;

το γνωριζς φιλε μου ειναι μικροβιοκτονο μαζι με βιταμινες και αμινοξεα. Μπορω να πω οτι το εχω σε ιδιετερη εκτιμησει αλλα δεν γνωριζω αν κανει για πογαγρα.
 
-Αντιβακτηριδιακό για την -ornithosis- και την -coryza-.
Εχει γίνει κάποια τέτοια διάγνωση;
 
Παιδιά λιγάκι προσοχή με τα φάρμακα. Αν έπρεπε να ψεκάζουμε τα πουλιά με αντιβιοτικό (τετρακυκλίνη εν προκειμένω) θα το έγραφε η εταιρεία παραγωγής του πάνω στο σκεύασμα. Τα μικρόβια δεν σκοτώνονται κατά την επαφή τους με το συγκεκριμένο αντιβιοτικό διάλυμα. Διαφορετικά όταν είχαμε φαρυγγίτιδα θα λουζόμασταν με την αντιβίωση και δεν θα την παίρναμε από το στόμα.

Να διαβάζετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσεως των προϊόντων που χορηγείτε στα πουλιά και πιστέψτε με ότι η όποια έμπνευση σας έρθει με σκοπό την πιο αποτελεσματική εφαρμογή τους, δεν είναι απαραίτητα και σωστή.
 
φιλε σταυρο ειχα παει καποτε ενα πουλι σε καποιον πτηνιατρο το οποιο με τα την πτεροροια ενς ντυθηκε κανονικα επα8ε κατι σαν αλοπεκιαση γυρο απο το ραμφος και με ερεθισμενο το ενα ματι μου εδωσε λοιπον μια αλοιφη φουσιντιν και μου το πσεκασε ο ιδιος με το συγκεκριμενο και μου ειπε οτι ειναι καλο να ψεκαζοντε δυο φορες το χρονο.
 
Η θεραπεία με Fucidin ενδείκνυται είτε για πρωτογενείς είτε για δευτερογενείς δερματικές λοιμώξεις από αερόβια βακτήρια (στρεπτόκοκκο, σταφυλόκοκκο κ.λπ) και εφαρμόζεται τοπικά (εξωτερική χρήση). Η συγκεκριμένη αλοιφή προορίζεται για ανθρώπινη χρήση αλλά πιστεύω πως αυτό δεν λέει κάτι από τη στιγμή που απευθύνεται σε συγκεκριμένα βακτήρια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε εμφανίζονται το μικρόβια αυτά.

Το Chlor- Tetracyclin plus της Chevita, προορίζεται για χορήγηση από το στόμα και επειδή δεν έχω την κατάλληλη ιδιότητα, θα με ενδιέφερε πολύ μια ενημέρωση από κάποιον αρμόδιο για τα αποτελέσματα της μεθόδου ψεκασμού στα πουλιά με το συγκεκριμένο φάρμακο. :)
 
Back
Top