Γενικά Γνωρίζετε εκτροφείς jardine;

Konstantinos01

PB New Member
Εγγραφή
3 Σεπ 2019
Μηνύματα
6
Γειά σας και από εμένα σαν νέο μέλος, ενδιαφέρομαι να αποκτήσω έναν εκ των jardine η senegal ακόμα δεν έχω αποφασισει, κλείνω προς jardine, για τους σενεγαλεζους μου κάνουν όλα από τιμή μέχρι χαρακτήρα αλλά και ότι μπορώ να τον βρω εύκολα, όσο αφορά για τους jardine πάλι όλα μου κάνουν αλλά δεν ξέρω τιμή και εκτροφεις, ξέρετε κανέναν που να εκτρέφει jardine?
 
Νομίζω ότι ο Τσιροζίδης έχει. Στο δεύτερο λινκ που σου έβαλε ο Γιάννης στο πάνω ποστ θα κοιτούσα. Ο άλλος στο πρώτο λινκ είναι εισαγωγέας αν θυμάμαι καλά.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Στον τσιροζιδη είχα πήρα τηλ. Το πρωί και μου είπε ότι το έδωσε το ζευγαρι του οπότε προς το παρών δεν... Στο αλλο, στο πρώτο λινκ θα πάρω το πρωί, ευχαριστώ για την άμεση ανταποκριση, θα ενημερώσω.
 
@lina , στο παρελθόν σου είχαν στείλει σε αναζήτηση σου για τον αρσενικό της ίδιας ράτσας με το θηλυκό σου, και τα στοιχεία ενός καταστήματος στην Αθήνα, νομίζω στην οδό Μεσογείων, όπου ο άνθρωπος έκανε εισαγωγές πουλιών συντροφιάς και είχε ανταποκριθεί θετικά. Μήπως θυμάσαι να μας πεις τα στοιχεία του;
To βρήκα το θέμα https://community.petbirds.gr/threads/Ζητώ-να-αγοράσω-αρσενικό-red-winged-parrot.30260/page-2, οπότε αν θέλεις @Konstantinos01 , διάβασε όλο το θέμα αναζήτησης διότι έχει αρκετές πληροφορίες για εισαγωγείς
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πήρα τηλ. Και στα 2 και στο nostra δεν υπάρχει τίποτα, ο τελευταίος μου ειπε ότι θα μιλήσει να δει με κάποιους άλλους και θα με πάρει τηλ. Γενικά μου είπε είναι κακή εποχή τώρα, η καλύτερη είναι Μάιος, τέλος πάντων δεν βιάζομαι δεν θα πάρω παπαγάλο που να μην ταιριάζει στον τρόπο ζωής μου και έτσι όπως θέλω τον χαρακτήρα περιμένω και βλεπουμε
 
δεν θα πάρω παπαγάλο που να μην ταιριάζει στον τρόπο ζωής μου και έτσι όπως θέλω τον χαρακτήρα περιμένω και βλεπουμε
Κωνσταντίνε, με ποιες παραμέτρους σχετικά με τον τροπο ζωής σου και τον χαρακτήρα του πουλιού, επιλέγεις το συγκεκριμένο είδος; Δλδ, ποια είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που στο κάνουν πιο ελκυστικό;
 
Θέλω να είναι φιλικό, να μην κάνει πολύ θόρυβο, να μπορεί να μείνει και λίγο παραπάνω μόνο του αν χρειαστεί χωρίς να του δημιουργηθούν διαφορά θέματα, να να μην έχει ιδιαίτεροτητες στην τροφή, (παράδειγμα να χρειάζονται έξτρα βιταμίνες κλπ), να είναι σχετικά εύκολο στην εκμάθηση (έχω σκοπό να τον βγάζω τρεις φορές την εβδομάδα να πετάει και εκτός σπιτιου με harness, και κάποια tricks), τέλος να είναι ανθεκτικός και προσαρμοσιμος στις θερμοκρασίες. Για αυτό είμαι ανάμεσα σε Σενεγάλης και jardine, της Σενεγάλης βέβαια θέλει λίγο περισσότερο δουλειά για να είναι πιο διαχειρισιμος. Για Σενεγάλης βρίσκω εύκολα και είναι πιο οικομικοι, απλά θέλω να δω και για jardine όπου μου αρέσουν εμφανισιακά παραπάνω, για να δω και το οικονομικό και από εκεί, γενικά δεν βιάζομαι και θέλω να είμαι προσεχτικους έτσι ώστε να μην κάνω λάθος επιλογές και την πληρώσει και εγώ και το πουλί.
 
@Konstantinos01 Κωνσταντίνε ένα πράγμα θα σε συμβουλέψω προσωπικά. Επειδή θέλεις ήμερο πουλάκι κι έχεις ήδη φανταστεί όλα όσα θα ήθελες να κάνεις μαζί του, να πάρεις ήμερο κι όχι άγριο με την σκέψη να το ημερέψεις καθώς οι περισσότεροι μόλις δυσκολευτούν απογοητεύονται και τα παρατάνε.
 
Ναι εννοείται αν ήθελα άγριο η μεγάλο υπήρχαν επιλογές από Ιταλία και ολλανδια, βασικά συνεχίζω κοιτάζω αν δεν βρω jardine και μέσα στα όρια τ α οικονομικά τότε θα πάω για το Σενεγάλης, μιλάμε πάντα ταισμενο στο χέρι/ήμερο και φρέσκο απόγαλκτισμενα παπαγαλάκι αντε μαξ 3-6 μηνών.
 
Back
Top