Μετακομίζω Κύπρο το καλοκαίρι. Έχω ένα κοκατιλ τα τελευταια 8 χρόνια. Πραγματικά δεν θέλω να τον αφήσω πίσω. Οι αεροπορικές δεν δέχονται πτηνά. Γνωρίζει κάποιος κάποια εταιρεία που να μπορεί να κάνει τη μεταφορά?
Δεν έχω ταξιδέψει ποτέ με καράβι. Η μόνη εταιρεία που βρήκα που κάνει τη διαδρομή είναι η Scandro Holding Ltd αλλά δεν δέχονται πτηνά. Μήπως γνωρίζεις κάποια άλλη εταιρεία?Αν είναι για το καλοκαίρι, υπάρχει και καράβι.... θα κάνεις βέβαια 35 ώρες, αλλα θα μπορείς να το πάρεις μαζί σου πιστεύω
Είχα επικοινωνήσει μαζί τους μέσω email, δυστυχώς δεν δέχονται. Μόνο γάτες και σκυλιά.H Scandro Holdings LTD είναι, με το Daleeda, δεν έχει ανακοινώσει όμως ακόμα τα δρομολόγια της για φέτος. Ειχα την εντύπωση πως δέχονται αυτοί
Έψαξα λιγάκι τις αεροπορικές εταιρείες και δεν βρήκα κάτι δυστυχώς. Σκέφτηκα λοιπόν μήπως εντοπίσεις μεγάλα petshops στην Κύπρο (κι αν όχι στην Ελλάδα) και τους ρωτήσεις πως εισάγουν πτηνά στη χώρα τους (ή για την Ελλάδα αν στέλνουν στην Κύπρο), δλδ, πως ταξιδεύουν αυτά προς την Κύπρο. Αν όχι, το επόμενο βήμα που θα έκανα είναι να επικοινωνήσω με συλλόγους καναρινιών - παπαγάλων της Κύπρου και να ρωτήσω αν στις εκθέσεις τους λαμβάνουν μέρος εκτροφείς από εξωτερικό κι αν δεν υπάρχει αποτέλεσμα και πάλι, με συλλόγους στην Ελλάδα, μέλη των οποίων παίρνουν μέρος σε εκθέσεις του εξωτερικού π.χ. Βραζιλία, Ιταλία κλπ και πως μεταφέρουν τα πτηνά τους εκεί. Ας ρωτήσουμε τον @mgerom για το τελευταίο μήπως έχει κάποιον να μας υποδείξει, ώστε να πάρουμε μια ιδέα.Είχα επικοινωνήσει μαζί τους μέσω email, δυστυχώς δεν δέχονται. Μόνο γάτες και σκυλιά.
καλησπέρα στην ομάδα,
έγω τον τελευταίο ένά χρόνο αγορασα 2 παπαγαλακια τα οποία τα έχω μεγαλώσει και είναι η καλύτερη παρέα.
πρόκειται να ταξιδέψω τον μάιο και θέλω να τα πάρω μαζί μου πάση θυσία.
σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάποια εταιρεία αεροπορική. ηξερα για agean αλλά ξέρω ότι άλλαξε πολιτική τα τελευταία 3 χρόνια.
ευχαριστώ πολυ
Το λινκ από τη cyprus δεν λειτουργεί. Εγώ μίλησα και με cyprus και με sky express και μου είπαν πως δεν δέχονται πτηνά.Δες αυτό από @filomathis
καλησπέρα στην ομάδα,
έγω τον τελευταίο ένά χρόνο αγορασα 2 παπαγαλακια τα οποία τα έχω μεγαλώσει και είναι η καλύτερη παρέα.
πρόκειται να ταξιδέψω τον μάιο και θέλω να τα πάρω μαζί μου πάση θυσία.
σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάποια εταιρεία αεροπορική. ηξερα για agean αλλά ξέρω ότι άλλαξε πολιτική τα τελευταία 3 χρόνια.
ευχαριστώ πολυ
![]()
EU countries' specific information
National rules that apply to the movement of animal species not affected by rabies, as well as the ones of no epidemiological significance for rabies...food.ec.europa.eu
![]()
SKY Pets: Πτήση με κατοικίδιο | SKY express
Μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την πτήση με το κατοικίδιό σας. Επισκεφθείτε το website και ταξιδέψτε στον αγαπημένο σας προορισμό!www.skyexpress.gr
...![]()
Cyprus Airways | Ταξίδι με κατοικίδια
Travel the way you like. Cyprus Airways guarantees comfort and best online-services.www.cyprusairways.com
Διαβάζοντας την ιστοσελίδα της cyprusairways φαίνεται ότι επιτρέπουν την μεταφορά πτηνών.
Πάτησα back home κ πήγα στην ιστοσελίδα τους κ διάβασα αυτόΤο λινκ από τη cyprus δεν λειτουργεί. Εγώ μίλησα και με cyprus και με sky express και μου είπαν πως δεν δέχονται πτηνά.
Καλησπερα.Σε δευτερολεπτα βρισκεις το νεο σημειο στην σελιδα της CA. το post δεν ειναι πολυ προσφατο και οι σελιδες αλλαζουν. Δευτερολεπτα ασχολιας και βρισκεις και το faq και το νεο linkΤο λινκ από τη cyprus δεν λειτουργεί
κι εγώ διάβασα το site cyprous air. Επιτρέπονται γάτες και σκύλοι, εξαιρουμένων κάποιων ρατσών. Για πτηνά δεν βρήκα τίποτε.Πάτησα back home κ πήγα στην ιστοσελίδα τους κ διάβασα αυτό
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας