Γενικά Γνωρίζετε πτηνιατρείο για τεστ DNA φύλου lovebirds;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης micagr
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

micagr

PB New Member
Εγγραφή
5 Ιαν 2013
Μηνύματα
13
Καλησπέρα, θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου πει κάποιο πτηνιατρείο ή εργαστήριο στην Αθήνα, για να στείλω test dna για δύο lovebirds. Ευχαριστώ
 
Eγω τα πουλια μου τα κανω dna σε συνεργασια με τον κ. Τζαβελα και κοστιζει μον 4,5 ευρω +0,90 λεπτα που δινεις στο ταχυδρομειο.Αυτον τον κυριο μπορεις να τον βρεις online στο facebook με το παρακατω ονομα. Πες τον οτι θες να κανεις Dna το λοβακι σου και θα σου στειλει μια φορμα την οποια την εκτυπωνεις, κολας τα 4 πουπουλα που θα τραβιξεις με προσοχη απο την καρινα το διπλονεις και τα υπολοιπα θα στα πει ο κ. Τζαβελας (θα σε πει ακριβως τι να κανεις). Τα αποτελεσματα ερχονται εντος 7 ημερων.
Tzavegio Birds
 
και με κτινιατρο καλο ειναι
Εγω σε οσα κτηνιατρεια ρωτησα μου ειπαν πανω απο 120 ευρω! Το test dna γινεται στη ισπανια!Aυτο το site ειναι: http://www.sexadodeaves.com/tienda/en/order αλλα εσυ πες το κ. Τζαβελα διοτι αυτο; Στελνει και αλλα test και πληρωνεις ποιο λιγα μαζι του (αντι να πληρωσεις 15 πληρωνεις 5,5 ευρω)
 
  • Like
Αντιδράσεις: micagr
το τεστ dna γινετε παρα πολυ απλα. μπορειτε μονοι σας να απευθυνθητε στο εργαστηριο του εξωτερικου που επιθυμητε. Για οσους δεν μπορουν η δεν γνωριζουν καλα τα θεματα του ιντερνετ υπαρχει κι αλλος τροπος. Οποιον τροπο και να επιλεξετε θα πληρωσετε ακριβως το ιδιο ποσο των 4,5 ευρω. Δεστε εδω Bei Facebook anmelden | Facebook
 
Ευχαριστούμε κ. Γιώργο για την πληροφορία.
Δηλαδή η σελίδα σας στο facebook συνεργάστηκε με την Sexado Aves και μεσολαβείτε καθώς κατάλαβα; Θα το έχουμε υπόψιν μας.
Πάντως η αναγγελία σας στην σελίδα έχει ημερομηνία 6/1/2015 και μας κάνατε, μια ελαφριά να το πω μομφή, για συζήτηση που έχει γίνει από τον Αύγουστο του 2014.
 
απλα σας ενημερωνω για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις στο θεμα του τεστ. Καποιοι αναφερθηκαν σε εμενα οι οποιοι εχουν εξηπηρετηθει αμεσα οπως εκατονταδες αλλοι.φυσικα εχω κανει ειδικη συμφωνια με το εργαστηριο της ισπανιας γι αυτο και εχω πετυχει οποιος κανει τεστ απευθυνομενος σε εμενα να περνει τα αποτελεσματα σε 24 ωρες και οχι σε 7-10 εργασιμες που θα τα επερνε αν τα εστελνε μονος του. Ολα αυτα φυσικα χωρις κανενα ωφελος απο την μερια μου.
 
Back
Top