Φροντίδα Γνωριζετε εαν υπαρχει καποιο ανεμυστηρακι για το κλουβι;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Stefan
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Σκεφτομαι τι θα κανει το κοκατιλ μου το καλοκαιρι με τοση ζεστη. Θελω ωα ξερω αν υπαρχει καποιο ιδικο ανεμθστιρακι.

😀!
υπαρχει ειδική μπανιερα φιλε μου που μπορεις να την αφηνεις ολη μερα στο κλουβι και να κανει οπωτε θελει μπανιο για να δροσιζεται!
εσυ αυτο που πρεπε ινα προσεχεις ειναι να μην ειναι στον ηλιο το κλουβι η σε μερος πολυ καυτο.
σε λιγο θα ψαχνουμε και aircondition για τα κλουβια μας!:D

Δεν νομίζω ότι πρέπει να του χτυπάει αέρας. Κι εγώ προβληματίζομαι με τη ζέστη. Πιστεύω ότι ίσως ο καλύτερος τρόπος είναι να κάνει συχνά μπάνιο ή να το ψεκάζεις συχνά όπως σου είπα σε άλλο ποστ. Αν και λογικά από τη φύση τους πρέπει να αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες.

Stefan εγώ θα σου πρότεινα με την πολλή ζέστη να το ψεκάζεις με νερό (ντους). Τα ανεμιστηράκια, χώρια που δεν νομίζω να υπάρχουν στην αγορά, είναι και επικίνδυνα για το πουλί. Μπορεί να πάθει καμιά ψύξη... Όπως λένε και τα παιδιά η καλύτερη λύση είναι το νερό..

Εκτός απο τη ψύξη ολα τα ανεμιστηράκια θέλουν κάποια πηγή ενέργειας για να λειτουργήσουν...ρεύμα! Δεν νομίζω οτι θές κάτι τέτοιο κοντά στο κλουβί σου. Οπότε παραδοσιακά μπανιέρα κ ψεκασμοί.

Μπανιο, οπως ειπανε ολοι ως τωρα, με κρυο νερο απο τη βρυση... 😉
Εγω γυρναω τη βρυση στο κρυο (το καλοκαιρι- και το χειμωνα οχι τελειως κρυο αλλα ουτε ζεστο διοτι δεν βρισκουνε τα πουλια ζεστο νερο στη φυση) και τον ψεκαζω με κρυο νερο. Εξαλλου με το ψεκαστηρι η θερμοτητα του νερου αυξανεται οσο κρυο και να ειναι απο τη βρυση. Αν τις πολυ ζεστες μερες στεγνωνει γρηγορα και ανασαινει βαρια με ανοιχτα φτερα και ζεσταινεται τοτε ξανα μπανιο... 😉 Μακρια απο ρευματα γενικα. 🙂

Back