Αναπαραγωγή Γνωριμία ζευγαριών με εισαγωγή στις ζευγαρώστρες

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης patilas
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

patilas

PB Member
Εγγραφή
23 Νοε 2014
Μηνύματα
1.406
Πόλη
Λευκάδα
Καλησπέρα αύριο ημέρα τον ερωτευμένο τα ζευγαράκια μου θα ξυπνήσουν μαζί σχεδόν στον ίδιο χώρο.. Εκεί θα παραμείνουν για ένα μήνα με το χώρισμα στην μέση και θα συνεχιστεί η προετοιμασία τους. Για ακόμα μια εβδομάδα περισσότερο τα αρσενικά και μετά για περιπου 25 μέρες τα θυληκα.. Η επιλογή των ζευγαριών φέτος ήταν δύσκολο εγχείρημα για εμένα.. Έλεγξα και απέκλεισα κάθε παράμετρο που μπορεί να με βγάλει προ εκπλήξεως για τα αποτελέσματα τον απογονον.. Φέτος θα βγάλω πιστεύω τα πιο σωστά πουλιά.. Και μιας και δεν πρόλαβα να βρω το ζευγάρι που ήθελα προχώρησα μ τα είδη υπάρχων που είναι και αυτά πολύ αξιόλογα.. Έχω όμως κανονίσει ότι θα προστεθούν επιπλέον πουλιά από εκτροφείς με χρόνια στον χώρο ένασχοληση.. Αυτά λοιπόν.. Όλα θα πάνε καλά.. Σας ευχαριστώ όλους και το καθένα ξεχωριστά για ότι μου μάθατε και έμαθα από εδώ... ΥΓ. Όσο για τα κοινά που μου είχαν προκύψει ετοιμάστε κλουβάκια.. Μην μου μείνουν..😀..
 
Χαίρομαι για την όρεξη που διαπιστώνω σχεδόν σε κάθε σου λέξη. Έχεις δίκιο που αισθάνεσαι αισιόδοξος και έχεις υψηλές προσδοκίες.
Δεν είναι τυχαίο πως ο άνθρωπος που σου έδωσε τις περισσότερες συμβουλές θεωρείται και αναγνωρίζεται από όλους ως ένας από τους καλύτερους στην Ελλάδα και όχι μόνο.
Σου εύχομαι από καρδιάς να εκπληρώσεις όλες σου τις εκτροφικές επιθυμίες, θα χαρώ να καμαρώσω τα αναπαραγωγικά σου αποτελέσματα τόσο εδώ όσο και με διακρίσεις αργότερα στις εκθέσεις...
Καλησπέρα αύριο ημέρα τον ερωτευμένο τα ζευγαράκια μου θα ξυπνήσουν μαζί σχεδόν στον ίδιο χώρο..
Και για το κλίμα των ημερών...
1.webp
 
Ευχαριστώ πολύ κύριε Γιάννη Να είστε καλά.. Όλα θα πάνε όπως πρέπει.. Θα σας παρουσιάσω την κάθε μου κίνηση αποτυχία και Επιτυχία.. Αναμένονται εκπλήξεις..
 
Παναγιώτη θέλουμε φώτο από τα ζευγαράκιααα! Καλή τύχη σου εύχομαι και εγώ! 😀 :D

Υ. Γ.: εγώ έχω κλούβα έτοιμη να ξέρεις! 😉
 
Ευχαριστώ πολύ Αλικη, θα έχετε σύντομα. Πολυ ωραία και κλούβα έτοιμη και αγάπη είμαι σίγουρος ότι τα καναρινακια θ περάσουν υπέροχα.. Λίγο υπομονή και όλα θ γίνουν..
 
Back
Top