Γενικά Γνωριμια μεταξυ lovebirds

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Gpoloeo
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Gpoloeo

PB New Member
Εγγραφή
16 Ιαν 2008
Μηνύματα
44
Πόλη
Αθήνα
Καλησπερα!

λοιπον:πριν απο ενα χρονο περιπου(Δεκεμβριος 2007) βρηκα εναν παπαγαλο Lovebird. Επειτα απο τοσο καιρο μπορω να πω οτι τα παμε καλα με τον παπαγαλο.

Πριν απο μια εβδομαδα ομως,ξεροντας οτι ενα Lovebird θελει παρεα με ενα παπαγαλο του ειδους του αγορασα μια παπαγαλινα(πιστευω)για να ειναι μαζι.

Το προβλημα τωρα ειναι:
Τα εχω σε διαφορετικα κλουβακια. Πρεπει πρωτα να γνωριστουν και μετα να τα βαλω μαζι,ή μπορω να τα βαλω κατευθειαν; 😕Απ'οτι εχω δει ο πρωτος παπαγαλος ταιζει την παπαγαλινα.:D

Ευχαριστω:)
 
Αφου η καραντινα πηγε περιπατο... Και αφου ταιζονται δοκιμασε να τα βαλεις μαζι, εχε ομως το νου σου να μη μαλωσουν διεκδικοντας το χωρο του αυτο που ηταν στο κλουβι πρωτο. 😉 Ειναι αρκετα ευρυχωρο το κλουβι για δυο πουλια;
 
Να σου ζήσει το ζευγαράκι!

Καλά, πως ταΐζονται αφού είναι σε διαφορετικά κλουβάκια; 😕
 
Μαλλον τα εχει τελειως κολλητα στα δυο κλουβια. Γι'αυτο σκεφτηκα οτι παει η καραντινα... 🙄
 
Για να μην υπάρξει θέμα διεκδίκησης του χώρου, σκέφτηκα κάτι. Γιατί να μην αφήσεις και τα 2 τα κλουβάκια ανηκτά και αφού βγουν και αρχίσουν τα φιλάκια όταν έρθει η ώρα να πεινάσουν ή να κουράστουν και θα πρέπει να μπουν στα κλουβάκια, να δεις αν κάποιο από τα 2 ακολουθήσει το άλλο; Οπότε έτσι θα ''διαλέξουν'' τον χώρο τους μόνα τους και θα τον μοιραστούν αν και εφόσον είναι έτοιμα χωρίς αψημαχίες..Αν δεν παίζει κάτι τέτοιο για τον οποιοδήποτε λόγο ας με διορθώσει κάποιος..
 
Η αποψη μου ειναι πως εαν ο ενας που ειχε το κλουβι ηδη, δε θελει να μοιραστει το χωρο του, ο καυγας θα γινει ειτε το βαλει με το χερι ειτε μπει μονο του το αλλο μεσα. Αφου ομως δειχνουν αγαπημενα ας το δοκιμασει και βλεπει πως θα τα πανε. :)
 
Μεχρι στιγμης ηρεμα τα πραγματα :D . Δεν μαλωνουν και καθονται μαζι
 
Back
Top