Διατροφή Γνώμες για την Elevage Canarios Perfect Life

mpalitsas

PB Member
Εγγραφή
7 Σεπ 2018
Μηνύματα
190
Πόλη
Αθήνα
Έχει κάποιο μέλος γνώμη γι αυτή την τροφή; Στα χαρτιά μου φαίνεται πως είναι το καλύτερο μικρομεσαίο μείγμα καναρινιών που κυκλοφορεί στην Ελλάδα (αν και αρκετά περιορισμένα). Με μια γρήγορη αναζήτηση, δεν έχει αναφερθεί ούτε μια φορά στο φόρουμ.


01023098-scaled.jpg


Από το ίντερνετ:

Πλήρες μείγμα από σπόρους υψηλής ποιότητας κατάλληλο για καναρίνια. Ενισχυμένο με θεραπευτικά βότανα (θυμάρι, μέντα, δεντρολίβανο).

Το Canarios, από τη σειρά Perfect Life της Elevage, αποτελείται από 7 σπόρους υψηλής ποιότητας με την προσθήκη εγγενών άγριων σπόρων που τρώνε τα πουλιά στη φύση και ευνοούν τα φυσικά χρώματα και τη βέλτιστη κατάσταση υγείας τους.

Σύνθεση: ασπούρι, νίζερ, κανναβούρι, κόκκινος λιναρόσπορος, λευκή περίλα, βότανα (δεντρολίβανο, θυμάρι, μέντα), camelina sativa.

Παρασκευάζεται στην Ιταλία.
 
Σίγουρα θα το κάνω! Την έχω ερωτευτεί από το πρωί. Γενικά εγώ, μη δω ιταλικό πράγμα, αμέσως το θέλω. Μέχρι να πάρω τη Giulia λοιπόν, θα καλυπτω την ιταλολαγνεία μου με Elevage και μανιτόμπα 😄 🇮🇹

Για όσους ενδιαφέρονται, την πιο φτηνή τιμή δε θα τη βρείτε στη google, αλλά στο pethellas που την πουλάνε incognito στα 8.90. Κατόπιν παραγγελίας.
 
Σύνθεση: ασπούρι, νίζερ, κανναβούρι, κόκκινος λιναρόσπορος, λευκή περίλα, βότανα (δεντρολίβανο, θυμάρι, μέντα), camelina sativa.
Αν έγραφε και ποσοστά θα μπορούσαμε να την συγκρίνουμε με άλλες.
 
Αν απαντησουν θα ενημερωσω.
 
Τη χρησιμοποιώ εδώ και πάνω από δυο μήνες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και το πουλάκι σίγουρα την προτιμά περισσότερο από όσες έχω δοκιμάσει στο παρελθόν. Στα αρνητικά θα έβαζα ότι που και που βρίσκω κάτι "κούφιες" περίλλες, ανοιχτές δηλαδή. Αλλά μην πάει ο νους σας ότι ίσως υπάρχει κάτι μέσα που τις τρώει(??!?). Είναι πεντακάθαρο μείγμα.
 

Συνημμένα

  • 1.webp
    1.webp
    154,9 KB · Προβολές: 15
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Back
Top