Γενικά Γνώμη για ώρες που μένει το κοκατίλ μου μόνο του

Giannis42

PB New Member
Γεια σε όλους! Θα ήθελα τη γνωμη σας για κατι σημαντικο μιας και θελω το καλυτερο για το κοκατιελ μου! Εργαζομαι καθημερινα απο τις 10 το πρωι μεχρι τις 5 το απογευμα. Καποιες φορες καταφέρνω να φευγω πιο νωρις γυρω στις 4. Ξυπναω επιτηδες 8 ωστε να βγαλω τη μικρη μου απο το κλουβι ( την εχω περιπου 2 μηνες τωρα και εχουμε δεθει παρα πολυ) και να περναω ενα δυωρο μαζι της πριν τη δουλεια και με το που γυρναω την ξαναβγαζω και ειμαστε μαζι μεχρι και τις 8 που την βαζω για υπνο γιατι αρχιζει τα χασμουρητα! Ομως αυτες τις 5-6 ωρες ειναι μονο του μεσα στο κλουβι ( το οποιο ειναι τεραστιο και της εχω μεσα τα παντα) καθως και μουσικη χαλαρωτικη. Ηθελα τη γνωμη σας για 2 πραγματα:
1) Τις θεωρειτε πολλες ωρες που μενει μονη της? Δεν εχω παρατηρησει καμια κακη αλλαγη ουτε αποξενωση αντιθετως με το που με βλεπει θα πεταξει πανω μου και τοσο το πρωι θα ζητησει τα χαδια της οσο και το βραδυ θα κοιμαται στο ποδι μου.

2) Σκεφτομαι επειδη θα αλλαξω πολλα πραγματα στο σπιτι μου να της κανω ενα ολοκληρο δωματιο δικο της. Αφου θα το ψαξω και θα διασφαλησω οτι θα ειναι απολυτα ασφαλες ( μπριζες, γωνιες και οτιδηποτε που μπορει να της κανει κακο) να εχω το κλουβι της οπως τωρα και απεναντι να της φτιαξω ενα playground και να την εχω εκτος κλουβιου και οσο λειπω στη δουλεια για να μην την περιοριζω.

Θα ηθελα πολυ την γνωμη σας και στα 2! Ευχαριστω πολυ και εγω και η Πουκι μου!

Το παιδί και το πουλί όπως το μάθεις λέει ο σοφός λαός!
Έχει μπει στη ρουτίνα της και δε νομίζω πως την ενοχλεί.

Όσο και να προσέξεις πάντα θα υπάρχουν κίνδυνοι..
Τοξικές ουσίες, κόλλες, μπογιές, βερνίκια, μέταλλα, πολλά αντικείμενα-παγίδες για πόδια/κεφάλια, μαλακά υλικά που μπορεί να καταπιεί κλπ κλπ.
Γενικά δεν αφήνουμε ΠΟΤΕ τα πουλιά ελεύθερα χωρίς επίβλεψη, ειδικά τόσες ώρες...
Ελπίζω να βοήθησα! 🙂

Το παιδί και το πουλί όπως το μάθεις λέει ο σοφός λαός!
Έχει μπει στη ρουτίνα της και δε νομίζω πως την ενοχλεί.

Όσο και να προσέξεις πάντα θα υπάρχουν κίνδυνοι..
Τοξικές ουσίες, κόλλες, μπογιές, βερνίκια, μέταλλα, πολλά αντικείμενα-παγίδες για πόδια/κεφάλια, μαλακά υλικά που μπορεί να καταπιεί κλπ κλπ.
Γενικά δεν αφήνουμε ΠΟΤΕ τα πουλιά ελεύθερα χωρίς επίβλεψη, ειδικά τόσες ώρες...
Ελπίζω να βοήθησα! 🙂
Εννοειται και πολυ! Ευχαριστω πολυ!

Back