χθες το βράδυ επιτέθηκε μια κουκουβάγια και μου πήρε (αποκεφάλισε) ενα
σκαθακι (λουγαρο)
λετε να μας επισκεφτεί ξανα κιαλλα βράδια;
σκαθακι (λουγαρο)

λοιπον φιλε μου. Εμενα φετος μου εφαγε το σαϊνι (ειναι γερακι και αυτο που τρωει μικρα πουλακια) 3 καναρινια πολυ καλα και 2 καρδερινες!
αφου λοιπον σκοτωσα το ενα ειπα ενταξει βγαζω που λες τα πουλια μου εξω και ερχετε αλλο.σκωτωνω και αυτο. Και τωρα στο μεγαλο που δεν μπορει να τα πιασει χθες ειδα το συρμα σαν να το εχει δωσει καποιος κλωτσια εχει κανει δηλαδη μια λακουβα. Ειναι και αλλο τελικα που θα φαει το κεφαλι του.
απο ολα αυτα βγαινει το συμπερασμα πως αν η μανα μαθει στα μικρα να τρωνε απο τα κλουβια μας αυτα αυτο θα κανουν παντα! Και αυτα θα διδαξουν και στα παιδια τους. Γιαυτο η μονη λυση αν σου εφαγε ειναι να το στειλεις αδιαβαστο. Γιατι και μετα απο ενα χρονο σε μια μεγαλι πεινα τηα ερθει να σου κανει παρεα.
διχτυ ψιλο λοιπον κρισταλιζε μικρες τρυπες και θα πιαστει σαν τα ψαρια. Μην το εχεις ομως κοντα στα κλουβια γιατι με την δυναμη που ερχετε σιγουρα θα εχεις απωλειες
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας