Διατροφή Δίαιτα για 5 μηνών parrotlet με 38 γραμμάρια

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης tselehub
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
@neni μεχρι πριν 2 βδομαδες εδινα την Versele Laga Prestige African Parakeet Mix και τοτε πηρα την Versele Laga Prestige Loro Parque Australian Parakeet Mix που εχει και ηλιοσπορο. Βεβαια απο τοτε που την πηρα του βγαζω τον ηλιοσπορο γιατι παχαινει.
 
@tselehub Πρέπει να μειώσεις την συχνότητα του αυγού σε 1 φορά ανά 7-10 μέρες. Είναι πολύ να δίνεις τόσο συχνά αν δεν προορίζεται για αναπαραγωγή ή περνάει πτεροροια.
 
Πετάει το πουλάκι? Αν πετάει αυτή είναι η καλύτερη γυμναστική για να χάσει καποια γραμμάρια. Μπορούμε να δούμε φωτογραφίες του? Κάποια παροτλετς έχουν εκτραφεί σε μεγαλύτερο μέγεθος απο το αρχέγονο οπότε πώς γνωρίζεις σίγουρα ότι είναι υπέρβαρο?
 
@Φοίβος γενικα απο τοτε που το πηρα δεν εχει και πολυ ορεξη να πεταει χαχα.Πεταει μονο αν τρεχω ν φυγω μακρια απο αυτο για να ερθει πανω μου. Σχετικα με το βαρος αποτι εχω διαβασει απλα πρεπει να ειναι 28-32.
 
Συμφωνω σε αυτο που ειπε ο @Φοίβος δεν νομιζω να ειναι ανησυχητικό το βαρος του ,αν εχει σωστη διατροφή και ξεκινήσεις να τον παροτρυνεις να πεταει!Εγω για παράδειγμά εχω ενα Lovebird που ειναι η μιση απο τους γονεις τις και εννοείται και στα γραμμαρια.Και ειναι 11 μηνων ενω το αρσενικο που το εχω απο τον Ιανουαρίου και ειναι 4 μηνων ειναι μεγαλυτερο στο μεγεθος.Σκεψου την ετρεχα καθε βδομαδα για εξετάσεις να δω μηπως εχει κατι αλλα εν τελει ειναι τα 《γονιδια》🙂
 
Back
Top