Γενικά Δίδυμη εκκόλαψη από ένα αυγό

misalouris

PB Supporter
Πόλη
Ν. Ιωνία Μαγνησίας
Είδα ένα video με δυο πουλάκια να βγαίνουν από το ίδιο αυγό...
Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας...
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Πολύ ωραίο βίντεο και.. σπανιότατο, θα τολμούσα να πω. Έχω δει ένα παρόμοιο με κοτοπουλάκια.
Σε ευχαριστούμε θερμά Γιάννη που το μοιράστηκες μαζί μας!

Θα σας κρατώ ενήμερους στο χρόνο που μπορώ (πολύ πίεση αυτό το διάστημα). αν βγάλω κι εγώ άκρη από τη συζήτηση που γίνεται.
Όποιος όμως θέλει μπορεί να παρακολουθεί και να μας μεταφέρει τα τεκταινόμενα από δω

Τελευταία επεξεργασία:
Πρώτη φορά που βλέπω επιτυχημένη εκκόλαψη ενός αυγού με δύο έμβρυα. Πίστευα ότι δεν θα έβλεπα ποτέ τέτοιο θέαμα! Απίστευτο! Και εγώ είμαι περίεργος να μάθω για την επιβίωση τους! Φαντάζομαι την χαρά του εκτροφέα! Σας ευχαριστούμε κύριε Γιάννη που μας το παραθέσετε! 😯🙂👍

Πολύ ενθαρρυντικό! Χαίρομαι για αυτό! Ίσως αποτελέσουν την λαμπρή εξαίρεση σε αυτές τις περιπτώσεις! Σε ευχαριστούμε Τάκη!
τον @misalouris Αμβροσιε 😊 εγω απλα επειδη εχω pc μπροστα μου, μου ηταν ποιο ευκολο να βαλω την συνεχεια!

Με νέο video ως ενημέρωση από την αρχική προσπάθεια
Ημέρα 4η

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ψυχούλες μου. Ποσό εύθραυστα φαίνονται. Χαίρομαι που όλα πάνε καλά.

Να ρωτησω η δίδυμη εκκόλαψη προκύπτει από δικροκο αυγό ή υπάρχει διαχωρισμός από έναν κρόκο όπως στους ανθρώπους; Σε περίπτωση επιβίωσης τα πουλάκια θα είναι εντελώς όμοια σε εμφάνιση, φωνή ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κτλ; Υπάρχουν τέτοιες πληροφορίες κάπου;

Λαμπρά! Χαίρομαι πολυ σαν να είναι δικά μου! Μας διέψευσαν και κοντράρουν στις αρχικές μας προβλέψεις! Καλή τους συνέχεια! Σας ευχαριστούμε θερμά κύριε Γιάννη για την συνεπέστατη ενημέρωση!

Back