Αγορά Δίνω αρσενικό ζητώ θηλυκό (κατά προτίμηση timbrado)

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης jk21
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

jk21

PB Member
Εγγραφή
17 Μαρ 2007
Μηνύματα
1.756
Πόλη
Περιστέρι
ΑΝΤΑΛΛΑΣΩ ΕΝΑΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΜΟΥ (ΠΡΑΣΙΝΟΚΙΤΡΙΝΟ Η ΓΚΡΙΖΟΛΕΥΚΟ) ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΛΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΘΗΛΥΚΙΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΙΜΠΡΑΝΤΟ . ΜΕΝΩ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΘΗΝΑ
 
Εχω το αντιθετο προβλημα δηλαδη εχω θυλικα και οχι αρσενικα...

φιλικα Γιωργος.
 
Η φετεινη χρονια μου εφερε 12 θηλυκα και 4 αρσενικα ολα ημιαιμα διαφορων χρωματων! Αν ενδιαφερεσαι για ανταλλαγη των θηλυκων μου με αρσενικα ευχαριστως!
 
φιλε μου την αγγελια την ειχα βαλει περυσι. Παντως και απο τα φετινα μου (που ηταν κατα κρατος περισσοτερα αρσενικα) εχω τελικα κρατησει (τα μοιρασα τα αλλα γιατι δεν εχω την δυνατοτητα να προσεχω αρκετα ζευγαρια)μονο δυο αρσενικα ενα που ηρθε να να το φιλοξενησω την κυριακη των βαιων και περιμενω να ακουω τα ακουσματα του και το αλλο αυτο που φαινεται στη φωτο και ειχε προβλημα στο ποδαρακι του αλλα λογω ανοιχτων χρωματων ειπα να το κρατησω μια που δειχνει λαλιστατος. Θα ηθελα να σου διευκρινισω οτι ειναι κοινα καναρινια και οχι τιμπραντο αν εσυ εχεις αυτη τη ρατσα και θελεις να "αλλαξεις τα αιματα"

* με το πουλακι που ειχε προβλημα τη εγινε; Τι κανει ο κιτσος;
 
ο κιτσος μου μοιαζει πολυ μετο πουλι το κατω που εχεις στη φωτο! Εδω και αρκετο καιρο εχει αναλαβει πληρως την ορεξη του και τις δυναμεις του εξακολουθει ομως να μην στεκεται στα ποδια του ενω τα κουναει. Δεν ξερω τι να πω! Θελω να τον παω και σε αλλο πτηνιατρο να δω τελικα τι συμβαινει! Οσο για την ανταλλαγη που λεγαμε ουτε εγω εχω τιμπραντο και δεν ψαχνω ρατσες. Κοινα καναρινακια ειναι!
 
φιλε μου σε ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα αυτη τη στιγμη αν θα εκανα ανταλλαγη θα το εκανα μονο για να αποκτησω καποιο τιμπραντο ή θηλυκο γκλοστερακι το οποιο μου πεθανε το καλοκαιρι και εχω τον γκλοστερινο μονο του.

να σαι καλα!

*ευχομαι συντομα ο κιτσος να ειναι μια χαρα! Θα περιμενουμε νεα του
 
Back
Top