jamieo Εγγραφή 12 Ιουλ 2008 Μηνύματα 1.512 Πόλη Cordova, USA 7 Σεπ 2008 #1 Αυτό είναι ένα βίντεο από ορισμένους φίλους από το άλλο φόρουμ. Λατρεύω να βλέπω τα βρέφη τόσο ενθουσιασμένη με τα γεύματα του χρόνου. Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies. Αποδοχή των cookies τρίτων . Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies. Αποδοχή των cookies τρίτων
Αυτό είναι ένα βίντεο από ορισμένους φίλους από το άλλο φόρουμ. Λατρεύω να βλέπω τα βρέφη τόσο ενθουσιασμένη με τα γεύματα του χρόνου. Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies. Αποδοχή των cookies τρίτων . Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies. Αποδοχή των cookies τρίτων
Fotis_K Εγγραφή 5 Ιουν 2008 Μηνύματα 3.116 Πόλη Αθήνα Όνομα Φώτης 7 Σεπ 2008 #2 πολυ ωραιο το βιντεακι! Τρελενομαι να βλεπω μικρα Lovebirds! Ειναι τοσο γλυκα..
jamieo Εγγραφή 12 Ιουλ 2008 Μηνύματα 1.512 Πόλη Cordova, USA 7 Σεπ 2008 #3 Fotis_K είπε: πολυ ωραιο το βιντεακι! Τρελενομαι να βλεπω μικρα Lovebirds! Ειναι τοσο γλυκα.. Δείτε το υπόλοιπο... Ναι, όπως το βίντεο που κάνουν την καρδιά μου χαμόγελο
Fotis_K είπε: πολυ ωραιο το βιντεακι! Τρελενομαι να βλεπω μικρα Lovebirds! Ειναι τοσο γλυκα.. Δείτε το υπόλοιπο... Ναι, όπως το βίντεο που κάνουν την καρδιά μου χαμόγελο
P Parrotsmile Εγγραφή 25 Σεπ 2007 Μηνύματα 2.055 Πόλη Καλαμάτα 7 Σεπ 2008 #4 Θέλω να τα κάνω μια αγκαλιά όλα μαζί.
K kimi Εγγραφή 22 Δεκ 2007 Μηνύματα 619 Πόλη Λαμία 7 Σεπ 2008 #5 Tι πεινασμενα που ειναι τα καημενα. Πλακα εχουν τα 2 κιτρινακια.
Σταμάτης Ex Smokie Εγγραφή 16 Σεπ 2007 Μηνύματα 1.399 Πόλη Κορυδαλλός Όνομα Σταμάτης 7 Σεπ 2008 #7 Πολύ ωραίο το βιντεάκι, αν και δεν έχω παπαγάλους μου αρέσει να τους "χαζεύω" :)