Αναπαραγωγή Δειχνουν αδιαφορια απο τοτε που τα εβαλα στη ζευγαρωστρα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης 123leo
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

123leo

PB New Member
Εγγραφή
16 Φεβ 2008
Μηνύματα
30
Πόλη
Ίλιον
χρονια πολλα σε ολους. Το προβλημα μου ειναι με ενα ζευγαρι απλα κιτρινα που εχω. Τα οποια ενω τα ειχα σε εντικρυστα κλουβια οποτε τα απομακρυνα καναν και τα δυο σαν τρελα αποφασισα να τα βαλω μαζι σε μονη ζευγαρωστρα και απο τοτε ειναι τελειως αδιαφορα μεταξυ τους. Επισης δεν ασχολουνται ουτε με την κατασκευη φωλιας. Πρεπει να κανω κατι; Ευχαριστω.
 
ασε την φωλια στην πλευρα της καναρας και βαλε το χωρισμα οταν δεις την καναρα να αρχιζει να φτιαχνει φωλια τοτε βγαλε το χωρισμα.
 
το προβλημα ειναι οτι εκανα το λαθος και τα εβαλα σε μονη ζευγαρωστρα. Τι πρεπει να κανω τωρα;
 
επισης φοβαμαι μηπως ο αρσενικος παρολο που εχει δαχτυλιδι 2008 ειναι 5-6 μηνων και ειναι αυτος το προβλημα;
 
καταρχην φυσα απο κατω τον καναρο να δεις αν ειναι οντως αρσενικο και αν ειναι κατα ποσο ειναι πυρωμενος.
 
μετα βγαλε απο τη ζευγαρωστρα τον καναρο και βαλτον σε αλλο κλουβι. Τοπεθετησε το κολλητα αν γινεται με τη ζευγαρωστρα που ειναι η καναρα σου. Οταν δεις τον αρσενικο να κελαυδαει εντονα στην καναρα και αυτη να αρχιζει να στρωνει φωλια βαζεις παλι τον αρσενικο μεσα στη ζευγαρωστρα. Να βαζεις πολυβιταμινες, βρασμενο αυγο, αυγοτροφη και νιζερ αυτες τις μερες.
 
αυτο εκανα μεχρι τωρα. Μαλλον βιαστηκα. Ειναι σιγουρα αρσενικος γιατι κελαηδαει μονο ομως οταν παιρνω την θυληκια και την πηγαινω μακρυα του. Γι΄αυτο με παραξενευει η ολη κατασταση. Οταν ειναι διπλα-διπλα δεν κανει τιποτα.
 
οι πιο πολλοι αρσενικοι δεν κελαυδανε οταν ειναι διπλα τους η καναρα. Ειναι λογικο αυτο. Να εχις υπομονη και προς το παρον βαλε τα πουλια διπλα διπλα και κανε καλη διατροφη.σε λιγες μερες θα τα βαλεις στο ιδιο κλουβι.
 
ευχαριστω πολυ σημερα τα εβαλα διπλα-διπλα και παρατηρησα οτι η καναρα ακουγεται καπως βραχνη. Τι πρεπει να κάνω;
 
Back
Top