Αναπαραγωγή Δεν έπρεπε να είχανε σκαρίσει;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Fgian
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Fgian

PB New Member
Εγγραφή
9 Φεβ 2008
Μηνύματα
8
Πόλη
Κιάτο
Καλησπέρα η κανάρα μου έκανε το πρώτο αυγό στις 25 Μαρτίου και μέχρι τις 28Μαρτίου είχε κάνει συνολικά 4 αυγά.. Από τότε μέχρι και σήμερα δεν έχει βγάλει πουλάκια και κάθεται συνέχεια μέσα... Δεν έπρεπε να είχανε σκαρίσει;
 
φιλε βγαλε τα αυγα και πετατα ειναι σιγουρα ασπορα θα μετρας 13 με 14 μερες απο την ωρα που η θηλυκια θα κλωσσα τα αυγα μην κουραζεις την θηλυκια τοσο δεν ειναι καλο.
 
Αγαπητέ Fgian,
τα καναρίνια χρειάζονται 14 ημέρες για να βγούν. Έχεις ξεπεράσει αυτό το όριο. Νομίζω ότι τα αυγά δεν είναι γονιμοποιημένα. Μάλλον πρέπει να τα πάρεις από την κανάρα.
 
Βγαλτα φίλε ώστε να μπορεί η κανάρα να ξαναγεννήσει κ ίσως είναι πιο τυχερή στην δεύτερη γέννα. Με το να κλωσσάει τ'ασπορα δεν κερδίζεις τίποτα.
 
αν δεν κανεις ωοσκοπηση μην πεταξεις τιποτα για να σου δωσω να καταλαβεις σε ενα ζευγαρι ειχα 3 αυγα με σπορο τα 2 σκασανε την 13 μερα και την 16 μερα λεω κατσε να δω αυγω οταν το επιασα ειδα να εχει σπασει λιγο ε σκευτομε παει το πουλακι περνω το φακο να δω μεχρη ποιο σταδιο εφτασε και οταν το εφεξα εγυνε κατι που δεν το περιμενα αρχισε να σπαει το κελιφος και το εβαλα στην φολια και τωρα ειναι μια χαρα μαζι με τα αδελφακια του
 
Γιάννη στην περίπτωση του Fgian η καναρα κλωσάει τουλάχιστον 26 ημέρες!
 
  • Like
Αντιδράσεις: toni
γιαννη εχουν περασει 27 μερες απο την ημερα που κλωσσα τα αυγα η καναρα εσυ πιστευεις ακομα οτι υπαρχει περιπτωση να ειναι σπορομενο καποιο αυγο και να σκασει τωρα; Απλα ρωταω δεν το λεω με ειρωνευτικο τροπο.
 
δεν το προσεξα οτι ειναι 27 μερες! Ειναι παρα πολες μερες αλλα καλο ειναι να κανει και μια ωοσκοπηση να δει τι εχει γυνει
 
Ειναι παρα πολλες οι μερες πετα τα αυγα βγαλε την φωλια και βαλε της παλι τον αρσενικο ωστε να ξεκινησει μια καινουργια αναπαραγωγη. Πριν πεταξεις τα αυγα σπασε τα να δεις αν ηταν ολα κλουβια η ειχαν ψοφησει μεσα στο αυγο.
 
Θα τα βγάλω τα αυγά από την φωλιά γιατί και η κανάρα θα έχει κουραστεί.. Σας ευχαριστώ πολυ! :D
 
Back
Top