Αναπαραγωγή Δεν έχω δει αυγό ακόμα από τα ζεμπράκια μου

Antoninho30

PB Member
Εγγραφή
6 Δεκ 2017
Μηνύματα
401
Πόλη
Αθήνα
Καλημερα και απο εμενα... Εχω δυο ζεμπρακια... Τα εχω δει να ερχονται σε επαφη... Αλλα τα εχω μαζι κανα μηνα περιπου δυστυχως δεν εχω δει αυγο ακομα... Η φωλια ηταν ετοιμη απο την προηγουμενη θυληκια που δυστηχως απεβιωσε... Τι να κανω;
 
Πέρα από το ότι το διάστημα είναι μικρό, να βγάλεις και να καθαρίσεις τη φωλιά ή καλύτερα να πάρεις άλλη και να δώσεις νέο υλικό φωλιάς να φτιάξει δική της.
Να υποθέσω πως δεν κράτησες καραντίνα στην ένωση των πουλιών;
Η αναπαραγωγή είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση, που όπως ήδη διαπίστωσες ενέχει κινδύνους για τη ζωή των πουλιών και των απογόνων τους όμως.
Θέλει προετοιμασία, ως προς την υγεία των γονέων, τη καλή τους διατροφή και γνώσεις για το μεγάλωμα των νεοσσών όταν έρθουν με το καλό.
Φρόντισε να ενημερωθείς λιγάκι και μη βιάζεσαι. Ό,τι σε απασχολεί να ρωτάς.
 
Antoninho30 οπως αναφερη κ η μαρια παραπανω καλο θα ειναι να μην βιαζεσε χαλασε την παλια φωλια αστα καμια δεκαρια μερες να ηρεμησουν, φτιαξε τους την διατροφη τους κ αν τα εχεις σε ζεστο περιβαλον κ σωστο φωτισμο για να ερθουν σε διαδικασια αναπαραγωγης θα δεις συντομα αποτελεσματα.Αλλιως περιμενε λιγο μεχρι την ανοιξη. Καλα αποτελεσματα σου ευχομαι κ καλη αναπαραγωγικη χρονια.
 
Back
Top