Αναπαραγωγή Δεν βλέπω τα καναρίνια μου διαθέσιμα να ζευγαρώσουν

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης naoumis
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

naoumis

PB New Member
Εγγραφή
19 Απρ 2024
Μηνύματα
1
Έχω δύο καναρίνια ένα θυλικο και έναν αρσενικό τα πουλιά είναι περίμενα το καναρίνι κελαηδούσε στην ζευγαρωστρα όταν τα είχα χωριά δεν έβλεπε το ένα με το άλλο το άφησα μια μέρα με το χώρισμα μετά έβγαλα το χώρισμα και τα άφησα για 3 μέρες να βλέπονται σήμερα τον αρσενικό τον άφησα ελεύθερα έβγαλα εντελώς το χώρισμα τους έχω βάλει αυγό το έχουν φάει γύρο γύρο τους έχω βάλει και μήλο τώρα δεν τα βλέπω όμως διαθέσιμα να ζευγαροσουν ήσουν δεν ταιριάζουν τι πρέπει να κάνω να τα αφήσω λίγο ακόμα να δώ πώς θα πάει
 
  • Like
Αντιδράσεις: pàpia
Καλησπέρα.
Δες αυτό το άρθρο.
Στην θέση σου θα τοποθετούσα το διαχωριστικό κάγκελο και θα τους έκανα διατροφική προετοιμασία με βραστό αυγό, αυγοτροφή και καλούς επώνυμους συσκευασμένους σπόρους.
Η κανάρα όταν είναι έτοιμη να ζευγαρώσει γέρνει το σώμα της μπροστά και χαμηλά όταν ο κάναρος της κελαηδάει, το τάισμα του κάναρου στην κανάρα μέσα από το κάγκελο είναι επίσης δείγμα ότι τα πουλιά έχουν ταιριάξει.
Όταν δεις τα παραπάνω βάζεις φωλιά στο θηλυκό και δίνεις νήμα, η καλύτερη στιγμή για να αφαιρέσεις το κάγκελο είναι όταν η φωλιά είναι μισοφτιαγμένη.
Το σουπιοκόκκαλο είναι απαραίτητο, επίσης μια καλή πολυβιταμίνη και υγρό ασβέστιο θα καλύψουν αστοχίες της διατροφικής προετοιμασίας.

Καλή επιτυχία !!!
 

Σχετικά θέματα

Back
Top