Αναπαραγωγή Δεν κάνει φωλια

Glosterfancy

Πρώην djspikos
Εγγραφή
9 Σεπ 2007
Μηνύματα
50
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Παιδιά καλησπέρα. Έβαλα πριν 2 μέρες τον αρσενικό με την θηλυκιά μαζί και έβαλα και την φωλια. Ο αρσενικός προστά μου την κάρφωσε 3 φορες το θέμα είσαι ότι δεν κάνει φωλια είναι αδιάφορη για το νήμα. Και σε πόσες μέρες θα πρέπει να κάνει αυγό. Να πω ότι η θηλυκιά και ο αρσενικός είναι στο Full πυρωμένη
 
Αν δεν φτιάξει φωλιά δεν θα κάνει αυγό.
Αν δεν φτιάχνει φωλιά δεν είναι έτοιμη.
Βάλε και εσωτερική αλλά και εξωτερική φωλιά.
και δύο είδη κλωστών.1ον)Βαμβακερές και 2ον) λινάτσα
γιούτα, σισαλ. Παρακολούθησε για λίγες μέρες
την κατάσταση και τα ξαναλέμε.
 
το θηλυκο μπορει να ειναι ετοιμο και να ζευγαρωνει με το αρσενικο αλλα δεν εχει την αναγκη να γεννησει αρα δεν υπαρχει λογος να φτιαξει φωλια το θηλυκο απο την ωρα που θα ζευγαρωσει και θα φτιαξει φωλια υπολογισε καμια 4 με 5 μερες για το πρωτο αυγο.
 
Δεν κανει φωλια γιατι δεν ειναι ετοιμη να κανει. Οσο για το αυγο θα το κανει 1-2 μερες αφου εχει φτιαξει την φωλια.
 
Η θηλυκιά δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι έτοιμη γιατί είναι πυρωμένη και στις τρεις φορες έκατσε άνετα στον αρσενικό. Την είχα δει κιόλας όταν ήταν χωρια ο αρσενικός να στήνεται όταν κελαηδούσε. Θα τα αφήσω και ότι γίνει. Ενώ μια άλλη φιλίκια ξεκίνησε από χτες να κάνει φωλια.
 
Βάλε τσόχα στην φωλιά, να υπάρχει κάποιο
υπόστρωμα, σε περίπτωση που έχουμε να
κάνουμε με κάποιο "περίεργο" πουλάκι.Ισως μάλιστα
η τσόχα την παρακινήσεικαι ξεκινήσει το φτιάξιμο.
 
Τελικά όλα πήγαν καλά η καναρά μου έχει κάνει είδει 2 αυγά. Να ρωτήσω κάτι το Ζευγάρι είναι Αχάτης κόκκινα ΌΧΙ Mosaic πρέι να περνούν χρωστική στην "αυγοτροφη" από τώρα. Και όταν βγούν και τα μωρά και αυτά από την πρώτη μέρα τα βαθείς.
 
Back
Top