Αναπαραγωγή Δεν καθεται στα μικρα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης boys
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

boys

PB Member
Εγγραφή
9 Νοε 2007
Μηνύματα
144
Πόλη
Ξάνθη
Χθες το βραδυ παρατηρησα μια καναρα που εχει 4 μικρα 10 ημερων το βραδυ δεν εκατσε στη φωλια για να τα ζεστανει αλλα τα ταιζει κανονικα, ειναι μονη της ο αρσενικος ειναι με αλλη θυλικια. Θελω να τονισω επισης οτι ενα αλλο θυλικο που εχει μικρα 12 ημερων αυτα, το θυλικο καθεται συνεχεια στα μικρα.
Μηπως βαρεθηκε ολη την ημερα κουβαλαει τροφη η καυμενη!
 
φιλε αυτο κατα την γνωμη μου δεν ειναι προβλημα γιατι ειχα και εγω μια καναρα που μολις εβγαζαν πολλες φιτρες τα μικρα(περιπου 10 με 12 ημερων)δεν τα ζεστενε καθολου ισως να σταματανε να τα ζεστενουνε γιατι τοτε τα μικρα εχουν μεγαλωσει πολυ και μπορουν να παραγουν την απετουμενη ζεστη για το σωμα τους.Λογικα τα πουλια κατι θα ξερουν.
 
Μπορει επισης εκτος απο αυτο που ειπε ο Αρης το θυληκο σου επειδη ειναι πολλα τα μικρα στην φωλια να μην θελει να τα στριμωξει και αλλο γιατι ειναι 4 και ειναι και 10 ημερων. Δεν ξερω τι αλλο να πω μονο αυτο μπορω να υποθεσω.
 
Xριστος Ανεστη Χρονια Πολλα!
Και ενω ολα ηταν μια χαρα με τα μικρα μεχρι τωρα σημερα παρατηρησα οτι 2 απο τα 4 μικρα εχουν αναπνευστικο προβλημα. Πριν απο δυο ημερες προσπαθησα να καθαρισω τη φωλια τους απο τις ακαθαρσιες και το αποτελεσμα ηταν να φυγουν και να πεσουν στον πατο του κλουβιου τα εβαλα στην φωλια αλλα παλι τιποτα, τα αφησα και ολα ανεβηκαν στις πατηθρες, τα ταιζε κανονικα η μανα τους και πολυ μαλιστα. Τις τελευταιες μερες εχει πεσει και η θερμοκρασια μηπως κρυωσαν;
 
Back
Top