Ασθένειες Δεν κελάηδησε ποτέ

Πόλη
Αθήνα
Ενα από τα τρία καναρίνια που έχω δε κελάηδησε ποτέ. Το αγόρασα από κατάστημα το καλοκαίρι εχει δαχτυλίδι και μόνο ακούει ταάλλα. Είναι υγειέστατο και κάνει μόνο τσίου. Δε νομίζω να είναι θηλυκό. Μήπως θέλει καμιά φαρμακευτική βοήθεια;

Sto na kelaidisoun den theli farmakeftiki boihia , i fisi frontizi gia afto .
To pio pithano ine na ine thiliko

ναι θηλυκο ειναι τα αρσενικα αργα ή γρηγορα λενε κατι οτι μπορουν τελος παντων

Γιατί να μην είναι... Κοριτσάκι!

Στέργιο,το ''δε νομίζω'' όπως εσύ τα λες, μάλλον μου ακούγεται σαν ''δεν ελπίζω'' να ναι... Θηλυκό! Πάντα κατά τα γραφώμενα σου... Δηλαδή τι αποκλείει το καναρινάκι σου να 'ναι θηλυκό?Η επιβεβαίωση του μαγαζάτορα; Αν το έχεις σε θερμοκρασία δωματίου θα είναι πιθανόν ευδιάκριτα τα αναπαραγωγικά του όργανα.

φιλε στεργιο και θυληκο να μην ειναι που πιθανως ειναι υπαρχουν πουλια που αργουν να τα πουν βεβαια κατι δειχνουν αλλα ποτε δεν ξερεις μπορει την ανοιξη να κελαηδηση

γεια σας και απο μένα! Εγω εχω καναρι αρσενικο που δεν λεει πολλα.σχεδον τπτ. Κελαιδα οποτε θέλει και λίγο... Πολι λιγο... Οι αλλοι δίπλα τοθ σφαζονται και αυτος τπτ. Οποτε θελει εκεινος και παλι το τονιζω λίγο! Ενα διαστημα τον ειχα πιεσει λιγακι να κελαιδήσει... Του βαζα multi-vit, αυγο, βιταμινη,τον εβγαζα στον ηλιο.. Ποθ για μενα μετραει πολύ στα αρσενικά για κελαιδημα.λιγα πραγματα. Απλα το πουλι σε μικρή ηλικία δεν εμαθε πολλα απο τους δασκαλους του... Τον πηραν ενοω νορίς για πουλημα κατι τετοιο(πρωτη υποψια)Η' του λειπει τεστοστερονη, αυτη ειναι η δικια μου γνωμη απο την εμπειρια που εχς και γω με τουσ φιλουσ μας! Δεν πειραζει! Κρατα το! Εγς το αγαπαςω πολύ και το εχς και πόλυ καιρο κιολας! Τον λεω μοντελο!

Μήπως πρόκειται και το δικό σου για θηλυκό;
Τα θηλυκά καναρίνια σπανίως κελαηδούν, παρά με ενα μονότονο τσιου τσιου. Ειναι σπάνιες οι περιπτώσεις που καποια θηλυκά κελαηδούν λίγο πιο έντονα σε βαθμό που μπερδεύουν τους ιδιοκτήτες τους. Ποτέ όμως το κελάηδημα τους δεν φτάνει την πολυπλοκότητα του τραγουδιού του αρσενικού.

Μπορεί βεβαια να μην κελαηδάει, αλλά την Άνοιξη, αν όλα έχουν προετοιμαστεί σωστά, και εχει τον κατάλληλο σύντροφο να σου χαρίσει πολλούς απογόνους

Back