Γενικά Δεν ξέρω τι ράτσα είναι ο παπαγάλος μου

Stardust1992

PB New Member
Εγγραφή
17 Οκτ 2017
Μηνύματα
4
Πόλη
Μυτιλήνη
Γειά σας είμαι καινούργια στο φόρουμ και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Θέλω να μάθω τι ράτσα είναι ο παπαγάλος μου. Προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφία και δεν μπορώ.

09[351].webp
 
Τι τελευταίο καιρό φωνάζει πάρα πολύ ιδικά την ώρα που καθόμαστε για φαγητό και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπισω
 
Μήπως εκείνη την ώρα που τρώτε, να του βάλεις επιτόπου και εκείνου κάποιο μεζεδάκι για παπαγάλους; Ενδεχομένως δλδ, να ζηλεύει με κάποιον τρόπο κι έτσι ασχολούμενος με τον μεζέ, ίσως πάψει να φωνάζει.
Βεβαίως υπάρχει και η περίπτωση να σας βλέπει και να θέλει να κάνετε όλοι μαζί παρέα.

Να τον χαίρεσαι!
 
αλεξανδρινος. συμφωνο με αυτα που σου ειπε ο ianos. Θελει και αυτος να σημετεχη στην παρεα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: dadj
Τον έχω εδώ και πέντε χρόνια αλλά αυτά μας τα κάνει τώρα και δεν ήξερα πως να το αντιμετωπισω.
 
μηπως τα μεσημερια και την ωρα του φαγητου, την εχει συνδιαση με καποια λυχουδια, που πιθανον του δινατε καποιες φορες παλιοτερα. εαν τον εχετε πεντε χρονια, νομιζω οτι και εσεις μπορειτε πανω κατω να καταλαβετε τη ζηταη. μηπως εχει αλαξη κατι στις συνηθειες που ειχε μαθη. ρωταω απλα για να εχω μια εικονα.
 
Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι έχουμε μετακόμιση τίποτα άλλο.. Αλλά δεν θέλω να φωνάζει τον λυπάμαι :/
 
ωραια αρα κατι εχει αλαξη. Ο χορος και η θεση που ηταν το κλουβι. σε σχεση με τον χορο, εαν μετακομησατε προσφατα ειαι στο σταδιο της προσαρμωγης. σε σχεση με την θεση του κλουβιου, στο πρωτο σπιτι ειχατε οπτικη επαφη με το παπαγαλο και στο δευτερο μηπως οχι και σας ψαχνει. τα αναφερω αυτα γιατι ολα παιζουν ρολο, και απλα προσπαθω να καταλαβω την αλαγη συμπεριφορας. συγουρα η αλλαγη πεζει ρολο για το σταδιο της προσαρμωγης.
 
Back
Top