Γενικά Δεν φταίνε μόνο τα petshop αλλά και μεις

Greek yorkshire

PB Member
Εγγραφή
16 Απρ 2008
Μηνύματα
1.443
Πόλη
Χαϊδάρι
φιλοι μου θα σας διηγηθω ενα περιστατικο που μου ετυχε τις προαλλες σε καταστημα γνωστης αλυσιδας petshop στο χαιδαρι. χαζευα τα κοκατιλ που ειχαν φερει (την πεμπτη κανουν παραλαβη απο τις αποθηκες) ωσπου μπηκε μεσα ενας τυπος γυρω στα 40. ηρθε προς το μερος μας και ρωτησε τον υπαλληλο αν εχουν χρυσοψαρα να αγορασει γιατι τα αλλα δυο που ειχε παρει ειχαν ψοφησει. Ο υπαλληλος αν και πιτσιρικας ειχε πιο πολυ μυαλο τελικα απο τον σαρανταρη. του εξηγει λοιπον οτι επειδη ειχαν παραλαβει το μεσημερι τα ψαρακια δεν θα ηταν σωστο να τα αγορασει την ιδια μερα γιατι ειναι ηδη στρεσσαρισμενα και μπορει να ψοφησουν αν αλλαξουν παλι περιβαλλον. μου φαινεται λογικη απαντηση αν και δεν γνωριζω απο ψαρια. Γυρναει που λετε ο σαρανταρης(τον λεω σαρανταρη για να μην τον λεω συνεχεια <email removed>@) και λεει στον υπαλληλο οτι ουτως η αλλως δεν θα ζησουν πολυ γιατι τα θελουν για παιχνιδι τα παιδια. Επεμενε να τα παρει ο αθεοφοβος ενω ματαια προσπαθουσε ο υπαλληλος να του αλλαξει γνωμη. ευτυχως δεν τα πηρε την συγκεκριμενη μερα και πραγματικα ευχομαι να μην ξανασχιληθει με ζωα το ΖΩΟΝ.
απο δω μεσα εχω εκφρασει την αντιθεση μου στο τροπο λειτουργιας των περισσοτερων πετσοπ. Οι ανθρωποι στο βωμο του κερδους κανουν τα παντα, αλλα ειμαστε και μεις καμμια φορα... Να μην πω τι ειμαστε και με μαλωσει ο σταυρος
 
Απο τετοιους γονεις με τετοια νοοτροπια φαντασου τι παιδια θα βγουνε; 😕 ακου για παιχνιδι😱ας τα παρει ενα ταμακοτσι:D(ηλεκτρονικο πετ☹)
 
Ούτε εγώ θα τον χαρακτηρίσω τον 40άρη, γιατί ο κ. Σταύρος θα μαλώσει κι εμένα. Κάτι τέτοιους βλέπω κι απελπίζπμαι ακόμα περισσότερο. Υπάρχει πολύς παλιανθρωπισμός τελικά στον κόσμο. Τα όρθια δίποδα είναι πολύ επικίνδυνα τελικά..
 
Αγαπητοί φίλοι. Όλοι κατα καιρούς έχουμε δει πετσοπ σε άθλια κατάσταση. Όλοι έχουμε πει την γνώμη μας μέσα από αυτό το σάιτ για αυτά τα πετσοπ. Σίγουρα φταίει η έλληνική νομοθεσία που αυτούς τους άθλιους τύπους τους αφήνει ανεξέλεγκτους.Φταίει όμως μόνο αυτό. Η γνώμη μου είναι ότι σε πολλύ μεγάλο βαθμό φταίμε και εμείς.Αν από μικρά ακόμα τα παιδιά μας μαθαίνουν ότι τα διάφορα ζωντανά είναι παιχνίδι σαν παιχνίδι θα τα βλέπουν και όταν μεγαλώσουν. Όταν ο μπαμπάς έμαθε ότι το πουλάκι, το ψαράκι το έχουμε για να διασκεδάζουν τα παιδιά και όχι για να διαμορφώνουν το χαραχτήρα τους και την συμπεριφορά τους μεγαλώνοντας ένα καναρινάκι ένα σκυλάκι ένα γατάκι αργότερα και τα παιδιά αυτό θα κάνουν στα παιδιά τους. Και ας πούμε ότι άδικα ήγε μία νουζίνα από καναρίνια. Τα παιδιά όμως θα μάθουν ότι και αυτά είναι ζωντανά του θεού όπως και εμείς; Αν το μάθουν τότε χαλάλι τους. Επειδή όμως ο Έλληνας αυτός με τον τεράστιο πολιτισμό δεν μαθαίνει με τίποτα τότε και το ένα ψαράκι που θυσιάζεται είναι άδικο. Δεν μας φταίει φίλοι μου το κράτος΄ούτε τα πετσοπ αλλά το ξερό μας το κεφάλι.Αν αλλάξει η νοοτροπία μας και η συμπεριφορά μας τότε και τα πετσοπ θα γίνουν καλύτερα και οι διάφοροι θα σταματήσουν να χαλούν φωλιές και το κράτος θα αλλάξει την νομοθεσία. Όμως για να φτάσουμε μέχρι εκεί νομίζω ότι θέλουμε πάρα πολλύ δρόμο. Σκεφτείτε πόσο μυαλό έχουμε εμείς οι πολιτισμένοι έλληνες που ζούμε σε μία χώρα που την ζηλέυουν όλοι μέσα στο πράσινο και εμείς οι ίδιοι καίμε τα δάση μας. Γιατί άραγε;Για να μην μας ζηλέυει κανείς;
 
Back
Top